Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczko0606 wrote:Emidomi,
wyniki mam w porządku ale w piątek byłam u gin, 10dc pęcherzyk 19mm, dzisiaj kontrola pęcherzyka 21mm, obserwujemy dalej.. kalendarzyk pokazuje, że jutro owulacja a dzisiaj test dalej negatywny, rano temperaturka już wzrasta, jestem zdezorientowana
ty nie obserwuj tylko seksuj
a testy owu wychodza po 2-3 godz bez sikania i bez picia.
Mogłas ominac pik lh bo u niektórych kobiet trwa on bardzo krótko.
Albo zmień marke testów owu - trzeba je dopasowac do swojego organizmu.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Hej jej ☺ melduję się ze u mnie praktycznie wszystko po staremu. Wykres wariuje. Ja podchodzę do wszystkiego na luzie póki co. Przede mną jutro ciężka rozmowa z szefową i w sumie teraz cala uwagę skupiam na tym... wybraliśmy też dzisiaj wakacje i jak wsYdtko dobrze pójdzie to pojedziemy w czerwcu do Turcji
emidomi, czarnulka24, mysia09 lubią tę wiadomość
-
Coco55 wrote:Hej jej ☺ melduję się ze u mnie praktycznie wszystko po staremu. Wykres wariuje. Ja podchodzę do wszystkiego na luzie póki co. Przede mną jutro ciężka rozmowa z szefową i w sumie teraz cala uwagę skupiam na tym... wybraliśmy też dzisiaj wakacje i jak wsYdtko dobrze pójdzie to pojedziemy w czerwcu do Turcji
Coś nie tak u Ciebie w pracy ? Rozmowy z szefami to jest coś czego nie cierpialam teraz na szczęście mam wlasna działalność i na dywanik nie chodze
Trzymam kciuki za jutro
Wykres udostępnij, uchyl rabka tajemnicy
Turcja31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Coco55 wrote:Hej jej ☺ melduję się ze u mnie praktycznie wszystko po staremu. Wykres wariuje. Ja podchodzę do wszystkiego na luzie póki co. Przede mną jutro ciężka rozmowa z szefową i w sumie teraz cala uwagę skupiam na tym... wybraliśmy też dzisiaj wakacje i jak wsYdtko dobrze pójdzie to pojedziemy w czerwcu do Turcji27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czikosz wrote:No chętnie, ale chyba za wczas?
Będę jutro w 27 dniu 28 dniowego cyklu.
Co uważacie?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Hej dziewczyny. U mnie chyba kolejny cykl na straty testy owu wyznaczyły mi owulację ale skoku temp brak a wręcz jest jej spadek... czyżby cykl bezowulacyjny...? w poprzednim cyklu miałam przyspieszoną owu i @ też przyszła wcześniej o 3 dni - myślicie że ma to znaczenie? dopóki nie zaczęłam się starać cykle były idealne a teraz głupieje z tym wszystkim
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e8f71bd6d7b.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
14.07 - Nutka88 - pozytywny
27.07 - Magdama - pozytywny
29.07 - KingaJulia91 - pozytywny
19.08 - Lokokoko - pozytywny
22.08 - Worldbyme - pozytywny
25.08 - Flaming vel Bita Śmietana - pozytywny
30.08 - Bbee - pozytywny
1.09 - Młoda19, Pink Sky- pozytywny
25.09 - Misiaq - pozytywny
29.09 - Lilith.P, 19Biedroneczka91 - pozytywny
30.09 - Ines - pozytywny
4.10 - Szatynka pozytywny
9.10 - Szaron pozytywny
12.10 - Ewa231 pozytywny
27.11 -Cherry_Blossom pozytywny
11.12 -Amelia pozytywny
11.12 –MamaMery pozytywny
18.12 –Pestka1 pozytywny
23.12 –Kim87 pozytywny
31.01 –Elmo88 pozytywny
02.02 –Bella_Bella pozytywny
06.02 – Caro pozytywny
11.02 – Pola89 pozytywny
13.02 –Wvmvw pozytywny
10.03 –Czarnulka24 pozytywny
14.03 – Mysia09 pozytywny
TESTUJĄ
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a964bc5009d3.jpg
25.03 - Czikosz
31.03 - Emidomi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/28af41eb5df5.jpg
01.04- Gosiaczek
Im się udało Uda się i nam! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99c5e3cf19f3.jpg
Worldbyme -TP-> 01.05.2017
Flaming vel Bita Śmietana -TP -> 08.05.2017
19Biedronka91-TP-> 03.06.2017
Lilith.P -TP -> 09.06.2017
Ines -TP->12.06.2017
Cherry_Blossom -TP-> 06.08.2017
Pestka -TP->24.08.2017
FORUMOWE BOBASKI
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e02f965188ab.jpg
Basia ur 12.10.2016 córunia Sylwii GRATULUJEMY
Leoś ur 18.11.2016 synek Monii GRATULUJEMY
Olgierd ur 4.12.2016 synek Dusii GRATULUJEMY
Kornelia ur 10.12.2016 , córeczka Szuflady GRATULUJEMY
Lilianka – ur 16.12.2016 , córeczka Anuli86 GRATULUJEMY
Gabryś - ur 19.12.2016 , synuś Eveli_ny GRATULUJEMY
Lucjan - ur 15.01.2017 , synuś Allmity GRATULUJEMY
Błażej – ur. 02.02.17, synuś Sandruli GRATULUJEMY
Zuza – ur 02.02.2016 , córeczka Nats GRATULUJEMY
Mikołaj – ur.19.02.2017, synek Klaudysi GRATULUJEMY
Kubuś – ur.17.03.2017, synek Evelin GRATULUJEMY
ZAFASOLKOWANE ZAPRASZAMY NA NASZ FIOLETOWY WĄTEK NA BELLY
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,123.html
worldbyme lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Coś nie tak u Ciebie w pracy ? Rozmowy z szefami to jest coś czego nie cierpialam teraz na szczęście mam wlasna działalność i na dywanik nie chodze
Trzymam kciuki za jutro
Wykres udostępnij, uchyl rabka tajemnicy
Turcja -
Coco55 wrote:A pracy ok ale jest jej ogrom A ostatnio moja szefowa się praktycznie nie pojawia. To raczej ja ją chce wziąć na dywanik bo już nie wyrabiam. Boję się trochę prosić o podwyżkę czy coś w ten deseń bo jednak z tyłu głowy mam te starania. Babka jest super i dlatego mam takie opory
Jak jest super to pewnie doceni twoje starania i da jakąś podwyżkęCoco55 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
U mnie temperatura szału nie robi jak zwykle. Niby jest dwuazowa, ale skok nie jest jakiś tam szczególny.
Jak teraz znowu nie zajdę biorę się za stymulację owulacji bo, graniczy z niemożliwością to ,ze nie zaszłam w ciąże od ponad roku ,mając w miarę dobre nasienie, drożne jajowody, nie chorując na nic innego oprócz niedoczynności i kochając się regularnie bez zabezpieczenia ze szczególną uwagą na to aby kochać się w dniach około owulacyjnych.
Szkoda tylko ,że nie zajełam się tym wcześniej ale mój gin bardzo stawiał na hsg uważając że tu tkwi problem. Teraz jestem już drugi cykl po hsg i nic
A drugi raz na ten zabieg nie pójdę , nigdy w życiu. Tym bardziej,ze teraz wiem czego się mogę spodziewać
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Hej Laski :*
Byłam wczoraj u lekarza po skierowania na:
anty-Hbc, antygen Hbs, anty-HCV, anty-HIV 1-2, VDRL,Chlamydia trachomatis (PCR),biocenoza pochwy,cytologia
Dostałam prawie wszystko Muszę zrobić tylko w klinice odpłatnie czystość pochwy, bo już nie chciał przeginać ze skierowaniami... Za to wszystko co mi w ostatnim 1,5 roku poprzepisywał, należy mu się dobra whisky, co zresztą, sam zauważył, więc jeszcze czeka mnie wizyta dziękczynna u niego
3.04 mam pierwszą wizytę w klinice, pewnie wtedy zapiszemy się na procedurę iui i wszystko uzgodnimy a potem podglądanie jaja i zabieg
Będziecie musiały mocno trzymać kciuki Teraz czekam na @, powinna być na dniachemidomi, mysia09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Hej,
emidomi jestes dopiero 5 dpo, wiec nie ma co z góry zakładać, że już się nie udało
Czekoladka ale najpierw siknij na testa może
A co tam będę sikać jak małpiszona czuję w powietrzu
Co u Ciebie?? :* -
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Hej dziewuszki, u mnie spadek temperatury (niby coś nie tak z termometrem, ale wolę już to mieć za sobą).
Wiecie 36.3, więc spadek i pewnie jutro okres.
A co z tym pozytywnym testem?... Robiłaś jeszcze? -
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:Nie lubię
A co z tym pozytywnym testem?... Robiłaś jeszcze?
Nie, jak zobaczyłam dzisiaj temperaturę to nawet na krew nie poszłam.
Pewnie coś nie wyszło, no cóż. Szkoda.
Wątpię, aby coś się zmieniło. No niby nie ma okresu, niby cycki bolą, szyjka miękka, ale pewnie jutro będzie zmiana na człowieka bezobjawowego. -
Lubię_czekoladę wrote:Hej Laski :*
Byłam wczoraj u lekarza po skierowania na:
anty-Hbc, antygen Hbs, anty-HCV, anty-HIV 1-2, VDRL,Chlamydia trachomatis (PCR),biocenoza pochwy,cytologia
Dostałam prawie wszystko Muszę zrobić tylko w klinice odpłatnie czystość pochwy, bo już nie chciał przeginać ze skierowaniami... Za to wszystko co mi w ostatnim 1,5 roku poprzepisywał, należy mu się dobra whisky, co zresztą, sam zauważył, więc jeszcze czeka mnie wizyta dziękczynna u niego
3.04 mam pierwszą wizytę w klinice, pewnie wtedy zapiszemy się na procedurę iui i wszystko uzgodnimy a potem podglądanie jaja i zabieg
Będziecie musiały mocno trzymać kciuki Teraz czekam na @, powinna być na dniach
Czeko, moje kciuki masz jak w banku !!
Super działacie Lista badań robi wrażenieLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Nie, jak zobaczyłam dzisiaj temperaturę to nawet na krew nie poszłam.
Pewnie coś nie wyszło, no cóż. Szkoda.
Wątpię, aby coś się zmieniło. No niby nie ma okresu, niby cycki bolą, szyjka miękka, ale pewnie jutro będzie zmiana na człowieka bezobjawowego.Czikosz lubi tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Mam nadzieję jeszcze, bo nie ma francy... pewnie to przez to, że poszłam spać z mokrą głową, a mierzę temperaturę zawsze w ustach. Pewnie mi ryj zmarzł!
Czikosz, Coco55, Dzezabella lubią tę wiadomość