Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:znam, znam kto go nie zna??
a nawet jak wychodził negatyw, to zawsze się myślało, "eee tam, pewnie za wcześnie zrobiłam "
No bo wiesz o co chodzi, patrzy się na zdjęcia pozytywnych z 9 dnia po owulacji i się myśli, że cuda pokaże nasz. -
LILITH.P wrote:znam, znam kto go nie zna??
a nawet jak wychodził negatyw, to zawsze się myślało, "eee tam, pewnie za wcześnie zrobiłam "Czikosz, mysia09 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyCherry_Blossom wrote:Czikosz 10 dpo najwyżej Ci beta wyjdzie, sikaniec to mało mało prawdopodobne:) ale znam to uczucie doskonale!
Nie planuję iść na krew, ale w 12 dniu to chyba coś wyjdzie z sikańca?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 15:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
19Biedroneczka91 wrote:U mnie 16 dni po owulacji bylo za wczesnie;) juz sobie myslalam wmawiaj sobie glupia;) test na pewno wiarygodny, juz po terminie @. A dwa dni pozniej uwierzyc nie moglam jak zobaczylam dwie krechy:DKtosialinka
-
Ktosialinka wrote:Tez bym tak chciala, mi sie @ spoznia drugi dzien,ale test negatywny i beta dzien przed terminem na nie choc cichutka nadzieje mam
Ktosialinka lubi tę wiadomość
27 lat -
nick nieaktualny
-
Lilith.P Kochana kurczę pamiętam jak jeszcze pisałyśmy o białych testach i innych problemsch a dziś patrze a ty już prawie 32 tc .. wow ale to zleciało. .
Co u Ciebie ??
A gdzie się podziewa Kim87 ? A złoza? ? Ciekawe co u niej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 17:39
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czikosz wrote:U mnie dramat, nie dość, że czekam na sikańca to jeszcze mam chyba zapalenie wokoło ust! Sucha i czerwona skóra. Miał ktoś coś takiego?
Czikosz lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
marzenia wrote:Spokojnie. Moje koleżance dopiero w 10 tc wykazał test pozytywny. Dziwne że po takim czasie dopiero Ale prawda. Spokojnie, zrobię później test, na pewno bedzie pozytywny. trzymam kciuki:)Ktosialinka
-
Ktosialinka wrote:Chcialabym ale jak mi wyszla beta na nie to juz zaczelam sie bardziej przychylac ze nie wyszlo ale troszke mnie podbudowalas. Okresu nie ma brzuszek pobolewa ale nie jakos strasznie. Wazne jest dla mnie zeby teraz sie udalo z pewnego powodu
Ktosialinka lubi tę wiadomość
27 lat