Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Hej dziewczyny, ja myślałam, że mam zgagę i będzie coś z tego, a zgaga pewnie z orzeszków ziemnych.
To mój pierwszy cykl z Acardem. No i co? Dzisiaj 10 dzień po owulacji, chęć siknięcia jutro. Co tu robić!
a ja dzisiaj 13 dzień po owulacji i niestety test negatywny
jutro możesz zacząć próbować ale to też zależy jak długie masz cykle -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Tulę mocno. Pewnie niebawem i ja dołączę.27 lat
-
Dalej okresu brak i dzis brzuszek prawie nie boli,ale mialam uczucie jakby mnie tam cos ciagnelo,rozpychalo, albo juz sama podswiadomie szukam objawow ciazy mimo negatywnych testow. Wariuje juz. Bardzo bym chciala zeby jednak byla ciaza.Ktosialinka
-
Wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych!Cherry_Blossom, mysia09, emidomi, Lubię_czekoladę, czarnulka24 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ktosialinka wrote:Przykro mi ale nastepnym razem sie uda sama mnie napawasz optymizmem ze moze jednak jestem mimo negatywnych testow. U mnie dalej brak @.27 lat
-
Serdeczne życzenia radości i siły płynącej
z istoty Świąt Wielkanocnych,
by uśmiech i wiosenny optymizm
towarzyszyły Wam każdego dnia:)emidomi, mysia09, Kasia 25, Lubię_czekoladę, czarnulka24 lubią tę wiadomość
marzenia wrote:Jeśli cykle regularne a nie masz @ to udało Wam się trzymam kciuki za zajaczka wielkanocnego:)Ktosialinka
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Wesołych Świąt dziewczyny!
U mnie na zajączka test negatywny. Cóż no, negatywny to negatywny, nie ma co się oszukiwać, że za wczas. Powiem Wam, że nawet cienia nie ma.
Widzimy się w następnym cyklu!
Dostaniesz po łapkach za te testy
Jeszcze 2-3 dni mogłaś wytrzymać
mysia09, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne