Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
emidomi wrote:Moja kochana
Dobrze się czujesz?
Tak. Czuje się w miarę dobrze. Bardzo często boli mnie ząb. Ale wizyta dopiero 10 maja jakoś przemęcze dwa tyg. Ciutkę plomby mi wypadło i boli masakra.
Poza tym bardzo się ciesze ze serduszka biją moim maluchą . Tak bym chciala donosić ciążę. .
Opowiadaj co u Ciebie? Robisz jeszcze jednego sikańca? Może było za wcześnie ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
emidomi wrote:Wkurza mnie ta @
Zawsze jest 12-13 dpo a dzisiaj 14 dpo , test negatywny a jej nie ma.
Mam tak samo jak Ty
Wszystkie znaki na niebie i na ziemi wskazywały na to,ze @ będzie dziś. Skoro już miała się pojawić, to cieszyłam się,że to dziś, bo mam zrobić badania krwi 2-3 dnia cyklu. Gdyby przyszła to zrobiłabym to jutro, a tak z powodu weekendu majowego badania muszą czekać do kolejnego cyklu. Fochemidomi lubi tę wiadomość
65cs, 30 lat -
Cześć Dziewczyny właśnie do Was dołączyłam. W tym miesiącu podjęliśmy z narzeczonym decyzję, że zaczniemy starać się o bobasa. Obawiam się, że może być z tym ciężko.. Aktualnie mam 61 dzień cyklu (tak, tak, dwa miesiące bez miesiączki). Zawsze miałam długie cykle (40 - 45 dni) ale były one regularne. Coś mi się zaczęło dziać pod koniec zeszłego roku. na początku października dostałam miesiączkę a później długo długo nic. W styczniu wybrałam się do ginekologa z badaniami, które mi zlecił przed wizytą (Progesteron 0,15, Prolaktyna 7.5, TSH 2.66). Po wizycie i USG Pani doktor naliczyła mi po 12 pęcherzyków na każdym z jajników i usłyszałam, że może to być PCOS, jednak nie jest to jeszcze diagnoza. Dostałam Luteinę na wywołanie miesiączki i skierowanie na badania między 3-5 dniem cyklu. Po wykonaniu badań usłyszałam, że nic mi nie dolega, że badania są w normie (FSH 8.2, LH 9.0, Testosteron 0.45, SHBG 38.4, DHEA S 136.23 - wszystkie w normie wg norm laboratoryjnych)). Dodatkowo niedawno zrobiłam sobie badanie TSH i wyszło 1.2. Po okresie wywołanym luteiną cykl trwał 38 dni. No i od tamtej pory cisza.. Na 5 maja jestem umówiona na wizytę. Zobaczymy co tym razem wyjdzie. Mam nadzieję, że jakoś uda nam się z tym uporać i uregulujemy cykle.
Troszkę się rozpisałam Pozdrawiam Was cieplutko w te chłodne dni :* -
No coz dzis bedziemy pracowac nad groszkiem, oby sie udalo. Trzymajcie kciuki zeby sie udalo,ja za Was caly czas trzymam Kochane. Na dzien dzisiejszy to dla mnie sprawa zycia lub smierci i to doslownie
k91, emidomi lubią tę wiadomość
Ktosialinka -
Emidomi, kurde no, a ja już szykowałam się na gratulacje przykro mi Kochana
k91 zaciskam kciuki aby i u Ciebie nie przyszła @ w następnym cyklu
Ktosialinka owocnych starań
Ewi to mówisz, że zajeździłaś chłopa?
Czarnulka, Cocco rośnijcie zdrowoCoco55 lubi tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Emidomi, kurde no, a ja już szykowałam się na gratulacje przykro mi Kochana
k91 zaciskam kciuki aby i u Ciebie nie przyszła @ w następnym cyklu
Ktosialinka owocnych starań
Ewi to mówisz, że zajeździłaś chłopa?
Czarnulka, Cocco rośnijcie zdrowoKtosialinka -
Dziewczyny. Ja jestem na szpitalu. Bo około 13 zaczęłam bardzo mocno krwawic. Naszczescie serduszka biją. Ale prawdopodobnie łożysko się odkleja. I nie wiadomo czy ciąża się utrzyma. Bo leje się ze mnie jak z kranu. . Masakra. .boje się strasznie27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Dziewczyny. Ja jestem na szpitalu. Bo około 13 zaczęłam bardzo mocno krwawic. Naszczescie serduszka biją. Ale prawdopodobnie łożysko się odkleja. I nie wiadomo czy ciąża się utrzyma. Bo leje się ze mnie jak z kranu. . Masakra. .boje się strasznie
Czarnulka nawet nie wiem co mam napisać w takiej sytuacji. Nikogo nie powinno to spotykac a już szczególnie Ciebie...31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
czarnulka24 wrote:Dziewczyny. Ja jestem na szpitalu. Bo około 13 zaczęłam bardzo mocno krwawic. Naszczescie serduszka biją. Ale prawdopodobnie łożysko się odkleja. I nie wiadomo czy ciąża się utrzyma. Bo leje się ze mnie jak z kranu. . Masakra. .boje się strasznie
Czarnulka ale ty nie mysl o najgorszym. W przypadku odklejenia kosmowki ( później zmienia się w lozysko) lekarze zalecaja lezacy tryb zycia i leki podtrzymujące ciążę. Myślę że moga Cię zostawić na jakiś czas w szpitalu.
A wiesz co jeszcze sobie pomyślałam? Pewnie te twoje krwawienia byly przez krwiak podkosmowkowy który spowodował odklejanie kosmowki.
Miejmy nadzieje że teraz kiedy wiadomo co powoduje krwawienie, lekarze zajma sie Tobą i dzieciaczkami.31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Widzialyscie reklamę durexa o nieplanowanej ciazy 3 na 10 kobiet w wyniku stosunku przerywanego ?
To ja powinnam byc w ciazy po każdym stosunku z mężem.
Really kuwa ? Really ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 00:13
Schmetterling lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
będzie wszystko dobrze:) dzieciaczki sa silne i nie poddadza się, także Ty również musisz być spokojna i się nie denerwowaćczarnulka24 lubi tę wiadomość
27 lat