Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMargaretko mam nadzieję bo okazało się że ja tą 13 stkę to mam wpisaną w kalendarzu bo moja faza tyle wychodzi
Malinko pachnąca Dziękuję obyś przyniosła mi szczęście to chyba cały rok bd jadła maliny na dowód wdzięcznościMargaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Malutka24 8marca
Margeretka i Klaudyś test 12
Karolina2787 i Smerfetkaa 13
Gizmo na 14
Duśka 19
Caro 27
ktoś jeszcze? jak terminy się nie zgadzają to zaraz poprawięWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 19:44
malutka24, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Margaretko mam nadzieję bo okazało się że ja tą 13 stkę to mam wpisaną w kalendarzu bo moja faza tyle wychodzi
Malinko pachnąca Dziękuję obyś przyniosła mi szczęście to chyba cały rok bd jadła maliny na dowód wdzięczności
ja jestem z 13-tego w piątek więc wiesz, większego pecha chyba nie ma, a dla mnie 13-tka zazwyczaj jest mega szczęśliwaKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:No i kolejny samotny wieczór, P właśnie poszedł do pracy mały już prawie śpi, wykończony po ciężkim dniu a ja siedzę i myślę co ze sobą zrobić. masakra Trzymam kciuki żeby pozostałe testowanie pięknie wyszło i żebyśmy wszystkie zaliczyły marzec do udanych
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Malutka24 8marca
Ja Gizmo na 14
Duśka 19
kogo dopisać?
Jak dopiero planowałabym ewentualnie 27 Owu dopiero przed mną.Ewelina17007 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gizmo wrote:Malutka24 8marca
Karolina2787 i Smerfetkaa 13
Gizmo na 14
Ewelina17007 16
Duśka 19
Caro 27
ktoś jeszcze? jak terminy się nie zgadzają to zaraz poprawięWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 19:50
Caro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaretko i Malinko ja bardzo lubię maliny więc nie ma problemu jeśli tylko wyjdzie tak jak czarujecie kobietki a nawet zdj wam cyknę że gdy bd się nimi tuczyć hihi a pro po malinka moja kumpelka jest z 13 grudnia także niby pechowe bardziej niż bardziej
zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Margaretko i Malinko ja bardzo lubię maliny więc nie ma problemu jeśli tylko wyjdzie tak jak czarujecie kobietki a nawet zdj wam cyknę że gdy bd się nimi tuczyć hihi a pro po malinka moja kumpelka jest z 13 grudnia także niby pechowe bardziej niż bardziej
No To myślę, że będzie dobrze, za tydzień już wszystko będzie wiadomoKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Margaretko i Malinko ja bardzo lubię maliny więc nie ma problemu jeśli tylko wyjdzie tak jak czarujecie kobietki a nawet zdj wam cyknę że gdy bd się nimi tuczyć hihi a pro po malinka moja kumpelka jest z 13 grudnia także niby pechowe bardziej niż bardziej
Wyślesz zdjęcie jak wpierdalasz malinki hihihihihihihihi czekam na to
Karolina2787, zapachmalin, Duśka;), WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
smerfetkaaa wrote:Dziewuszki, testujecie przed spodziewana @ czy po?
bo już się zakręciłam
Ja mam zamiar testować między 2 a 3 terminem @ A znając życie, a raczej siebie zatestuje przed pierwszym terminemzapachmalin, smerfetkaaa lubią tę wiadomość
-
Mam wrażenie Gizmo, że jeszcze po prostu do niego nie dotarło tak do końca Niby się cieszył, wyściskał, wycałował, nawet łezkę uronił ale coś czuję, że dopiero po wizycie u lekarza, 100% pewności i być może usg dopiero uwierzy tak do końca Zresztą reakcja i tak tysiąc razy lepsza niż za pierwszym razem Wyrabia się Jak będę piąty raz w ciąży to może dojdziemy do perfekcji hahahaha
Margaretka89, Gizmo, smerfetkaaa lubią tę wiadomość