Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zapachmalin wrote:Mam wrażenie Gizmo, że jeszcze po prostu do niego nie dotarło tak do końca Niby się cieszył, wyściskał, wycałował, nawet łezkę uronił ale coś czuję, że dopiero po wizycie u lekarza, 100% pewności i być może usg dopiero uwierzy tak do końca Zresztą reakcja i tak tysiąc razy lepsza niż za pierwszym razem Wyrabia się Jak będę piąty raz w ciąży to może dojdziemy do perfekcji hahahaha
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Margaretko Ty wulgarna kobito a żebyś wiedziała że zdjęcie Ci wyślę jak w malinach siedzę po uszy jak tylko się okaże że zaciążyłam hehe
Ja jestem wyuzdana hehehehehe
Ja młodemu bajkę przeczytam i za niedługo wracamzapachmalin, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Ja testowałam przed i nic nie wyszło A tu proszę
Ja przy pierwszej ciąży testowałam wcześniej- negatyw, potem jakie było zdziwienie bo niby test miał być taki czuły a tu taki zonk a to była ciąża bliźniacza
Gizmo ale lista jak wyrocznia MAlinka i Waldi czarujcie tam nad tą listązapachmalin lubi tę wiadomość
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Gizmo wrote:dotarło na pewno tylko chłopy tak mają, że się kryją z uczuciami i odczuciami
Myślisz? Za pierwszym razem powiedziałam mu przez tel, że zrobiłam test Rozmowa przebiegła mniej więcej tak :
-Cześć kochanie co tam, co robisz?
-A nic siedzę i przeglądam neta. A Ty?
-Musimy pogadać, masz chwilę?
-No jasne, co tam?
-Zrobiłam test. Dwa nawet. Oba pozytywne.
-Yyyy, wiesz co, nie mogę teraz gadać, odezwę się potem!
i trach słuchawką
A po pół godziny, przepraszam, kochanie itd, itp i dopiero dotarło A jak poszliśmy do lekarza to wglkozamonia, Gizmo, Margaretka89, 91patka91, Allmita lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Myślisz? Za pierwszym razem powiedziałam mu przez tel, że zrobiłam test Rozmowa przebiegła mniej więcej tak :
-Cześć kochanie co tam, co robisz?
-A nic siedzę i przeglądam neta. A Ty?
-Musimy pogadać, masz chwilę?
-No jasne, co tam?
-Zrobiłam test. Dwa nawet. Oba pozytywne.
-Yyyy, wiesz co, nie mogę teraz gadać, odezwę się potem!
i trach słuchawką
A po pół godziny, przepraszam, kochanie itd, itp i dopiero dotarło A jak poszliśmy do lekarza to wglzapachmalin lubi tę wiadomość
-
dlatego właśnie mówię, że tym razem i tak zdecydowanie lepiej nam poszło
A mały jaki słodki, P mu pokazał i teraz przybiega i jak go pyta gdzie jest braciszek to podnosi mi koszulkę i stuka paluszkiem w pępek hahahaha masakraGizmo, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
smerfetkaaa wrote:Ja przy pierwszej ciąży testowałam wcześniej- negatyw, potem jakie było zdziwienie bo niby test miał być taki czuły a tu taki zonk a to była ciąża bliźniacza
Gizmo ale lista jak wyrocznia MAlinka i Waldi czarujcie tam nad tą listą
która dziś wieczorkiem będzie ??zapachmalin, Caro, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:dlatego właśnie mówię, że tym razem i tak zdecydowanie lepiej nam poszło
A mały jaki słodki, P mu pokazał i teraz przybiega i jak go pyta gdzie jest braciszek to podnosi mi koszulkę i stuka paluszkiem w pępek hahahaha masakra -
nick nieaktualny
-
Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)