Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Czeko co to jest histeroskopia? nie chce mi się wujka google pytac.....
ale mam lenia ja pier...okres mi się kończy w końcu. 19 cs w toku ciekawe ile jeszcze? Niedługo będę za stara chyba . Fuck,fuck,fuck...31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Ktosialinka wrote:Hej dziewczyny, jak tam u Was? U mnie poranne przytulanko,jutro owulacja wedlug wyliczen,ale z przyczyn niezaleznych trzeba bylo dzis podjac starania.Moze w koncu sie uda,nadziei nie trace.
Trzymam za ciebie kciukiKtosialinka lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Czeko co to jest histeroskopia? nie chce mi się wujka google pytac.....
ale mam lenia ja pier...okres mi się kończy w końcu. 19 cs w toku ciekawe ile jeszcze? Niedługo będę za stara chyba . Fuck,fuck,fuck...
Histero to badanie endoskopowe, dokładne oglądanie jamy maciny i kanału szyjki. Można dopatrzeć się czegoś, czego nie widać na zwykłym usg i dokładnie zbadać endometrium. Może mi zrobią od razu rysę w endo, żeby było większe powodzenie w ivf
Emi, czym Ty się przejmujesz Jestem 7 cykli przed Tobą, wygrywam wszystko Wszystkie nagrody dla mnie
-
Lubię_czekoladę wrote:Hej Paula. Mam tak zawsze. Podpaska czysta, a w toalecie leci jak szalone... Musimy być nieźle pospinane
-
Paula ja też tak mam przy okresie. Podpaska czysta a przy siusianiu leci jak z kranu. Nie pytałam o to gin gdyż zawsze tak miałam więc chyba taki mój urok
Paula_30 lubi tę wiadomość
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Lubię_czekoladę wrote:Histero to badanie endoskopowe, dokładne oglądanie jamy maciny i kanału szyjki. Można dopatrzeć się czegoś, czego nie widać na zwykłym usg i dokładnie zbadać endometrium. Może mi zrobią od razu rysę w endo, żeby było większe powodzenie w ivf
Emi, czym Ty się przejmujesz Jestem 7 cykli przed Tobą, wygrywam wszystko Wszystkie nagrody dla mnie
Co się dzieje na tym świecie moje drogie ? Nie chca dziecka to mają jedno za drugim. A tu człowiek się stara i dupa .....31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Karolciaaa26 wrote:A u mnie dzis 2-gi tydzien jak mam @ juz dawno powinna sie skonczyc niewiem co jest grane
Juz powinnaś być około owulacji a tu jeszcze @ ? Idziesz do lekarza?31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Gosiczek wrote:A ja czekam na okres. Tsh mi podeszło do 4 wiec musze iść do lekarza zmienić dawke
To niedobrze. Musze sprawdzić moje TSH. Dwa miesiace minęło od zmiany dawki to juz czas.31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Juz powinnaś być około owulacji a tu jeszcze @ ? Idziesz do lekarza?Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Witam. Jestem tu na forum nowa. Staram się o drugie dziecko już od roku. Co do liczby cykli to jest o wiele mniej, gdyż mąż pracuje za granicą. Także w niektórych cyklach nie da rady trafić w dni płodne a w niektórych wcale się nie widzimy. U żadnego lekarza jeszcze nie byliśmy, aczkolwiek powoli intensywnie nad tym już myślimy.
-
Cześć dziewczyny. Kiedyś się tu udzielałam, później przestałam żeby wyluzować. Staramy się od 4 lat o dzieciątko. W grudniu tamtego roku udało się, nie zorientowałam się bo dostałam miesiączkę w terminie ale krwawienie trwało 15dni, poszłam do swojego ginekologa i wylądowałam na drugi dzień na oddziale na czyszczeniu.
Teraz jestem w strachu bo dziś rano wysikałam druga bladą kreskę. Poszłam od razu na betę. Wynik 3,07. To mój 24dc średnia moich cykli to 26-27 dni.
Beta poniżej 5 to albo brak ciąży albo zapłodnienie ale nie zdążyło się zagnieździć. Z jednej strony nie chcę się nakręcać i rozczarować a z drugiej mam wielką nadzieję, że może jeszcze urośnie. Najgorzej, bo zrobiłam od razu progesteron i nisko mam bo 4,90 ng/ml. Moj lekarz najwcześniej w poniedziałek może mnie przyjąć, w sobotę (jeśli @ nie przyjdzie) powtórzę betę.
Chyba zwariuję do soboty. Mam w domu dupka z grudnia... wziąć na ten progesteron? eh -
ann_je wrote:Cześć dziewczyny. Kiedyś się tu udzielałam, później przestałam żeby wyluzować. Staramy się od 4 lat o dzieciątko. W grudniu tamtego roku udało się, nie zorientowałam się bo dostałam miesiączkę w terminie ale krwawienie trwało 15dni, poszłam do swojego ginekologa i wylądowałam na drugi dzień na oddziale na czyszczeniu.
Teraz jestem w strachu bo dziś rano wysikałam druga bladą kreskę. Poszłam od razu na betę. Wynik 3,07. To mój 24dc średnia moich cykli to 26-27 dni.
Beta poniżej 5 to albo brak ciąży albo zapłodnienie ale nie zdążyło się zagnieździć. Z jednej strony nie chcę się nakręcać i rozczarować a z drugiej mam wielką nadzieję, że może jeszcze urośnie. Najgorzej, bo zrobiłam od razu progesteron i nisko mam bo 4,90 ng/ml. Moj lekarz najwcześniej w poniedziałek może mnie przyjąć, w sobotę (jeśli @ nie przyjdzie) powtórzę betę.
Chyba zwariuję do soboty. Mam w domu dupka z grudnia... wziąć na ten progesteron? eh
Niestety mi się wydaje że przy takim wyniku bety i tak niskim progesteronie to może być ciąża biochemiczna... ale obym się myliła!!! :*
A możesz zadzwonić chociaż do ginekologa, podać wyniki i spytać co sądzi?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyWitam serdecznie Was dziewczynki.
Nieśmiało pytam czy przyjmiecie mnie do swojego grona?
Jestem mamą 2 małych dzieci. Zajmuję się nimi cały czas, nie pracuję zawodowo aktualnie. Cieszę się tym okresem, który mogę spędzić z nimi w domu... bo kiedyś trzeba będzie wrócić do pracy -
Dziewczynki czy powinnam isc z tą długotrwało @ do ginekologa nawet jak dalej trwa czy poczekac az sie skonczy i wtedy isc? Boje sie ze cos jest nie tak bo tak długo jeszcze @ u mnie nie trwalaNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡