Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny chciałam wam napisać ze w zeszła niedziele w 27.08 o godz 22.00 i 22.01 przyszli na świat przez cc moje dwa skarby w 27tydz+4 dni z wagą 890 gram i 1020 kg .. ciąża musiała być zakończona z powodu rozwijającego się zespołu podkradania. .
Obecnie stan jednego maluszka jest w miarę dobry tego z wagą 890 gram natomiast ten wiekszy w wyniku powikłań zespołu ma bardzo ciezki stan który nie jest stabilny. Ma problemy z pluckami i serduszkiem okropnie się o nich martwięKtosialinka -
pestka1 wrote:Witam w końcu i ja! Te z Was, które wiedziały, że rodzę w sierpniu pewnie się domyśliły, że Julka jest już na świecie. W środę będzie miała 3 tygodnie, a ja dziś pierwszy raz dotknęłam komputera, tak to tylko na telefonie. Tak więc Julia Laura po długim i ciężkim porodzie przyszła na świat 16.08. o godzinie 18:10 z wagą 3400g i 53cm. Kocham ją nad życie, jest cudowna z czupryną czarnych włosów. Póki co nie dokucza nam bardzo, wystarczy, że jest najedzona, karmię piersią. Teraz mam dwóch szkrabów do ogarnięcia więc czasu na cokolwiek brak. Brat zakochany w siostrze, później podeślę fotki, bo mam wszystkie na telefonie.
Czarnulko pozdrawiem i mocno trzymam kciuki za chłopaków!Ktosialinka -
mysia09 wrote:Karolcia 26 Jak tam ten Twój okres???
!!!!
Dziewczynki ja Was ciągle podglądam i mocno trzymam kciuki za Was!Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Paula_30 wrote:I.jak.bylas karolcia?Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
emidomi wrote:Gosiczek co z tą @ ? nie ma i nie będzie ?
Wiesz zainspirowałas mnie tym pytaniem. Zdażały mi sie takie długie cykle ale i tak postanowiłam zrobić dziś test i jakie było moje zdziwienie gdy ujrzałam na nim 2 kreski!!!!! Jeju udało się! Po 2.5 roku starań!!!Marcelina85, Paula_30, Lubię_czekoladę, Ktosialinka, emidomi, Coco55, mysia09 lubią tę wiadomość
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Gosiczek wrote:Wiesz zainspirowałas mnie tym pytaniem. Zdażały mi sie takie długie cykle ale i tak postanowiłam zrobić dziś test i jakie było moje zdziwienie gdy ujrzałam na nim 2 kreski!!!!! Jeju udało się! Po 2.5 roku starań!!!Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Gosiczek, super, opłacało się tyle czekać spokojnej ciąży Ci życzę
pestka 1, gratki serdeczne!!!"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Gosiczek wrote:Wiesz zainspirowałas mnie tym pytaniem. Zdażały mi sie takie długie cykle ale i tak postanowiłam zrobić dziś test i jakie było moje zdziwienie gdy ujrzałam na nim 2 kreski!!!!! Jeju udało się! Po 2.5 roku starań!!!
-
pestka1 wrote:Witam w końcu i ja! Te z Was, które wiedziały, że rodzę w sierpniu pewnie się domyśliły, że Julka jest już na świecie. W środę będzie miała 3 tygodnie, a ja dziś pierwszy raz dotknęłam komputera, tak to tylko na telefonie. Tak więc Julia Laura po długim i ciężkim porodzie przyszła na świat 16.08. o godzinie 18:10 z wagą 3400g i 53cm. Kocham ją nad życie, jest cudowna z czupryną czarnych włosów. Póki co nie dokucza nam bardzo, wystarczy, że jest najedzona, karmię piersią. Teraz mam dwóch szkrabów do ogarnięcia więc czasu na cokolwiek brak. Brat zakochany w siostrze, później podeślę fotki, bo mam wszystkie na telefonie.
Czarnulko pozdrawiem i mocno trzymam kciuki za chłopaków! -
Gosiczek wrote:Wiesz zainspirowałas mnie tym pytaniem. Zdażały mi sie takie długie cykle ale i tak postanowiłam zrobić dziś test i jakie było moje zdziwienie gdy ujrzałam na nim 2 kreski!!!!! Jeju udało się! Po 2.5 roku starań!!!Ktosialinka
-
Gosiczek wrote:Wiesz zainspirowałas mnie tym pytaniem. Zdażały mi sie takie długie cykle ale i tak postanowiłam zrobić dziś test i jakie było moje zdziwienie gdy ujrzałam na nim 2 kreski!!!!! Jeju udało się! Po 2.5 roku starań!!!
No pięknie gratuluję Ci kochana dbaj o siebie:)31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Ktosialinka wrote:Gratulacje a u mnie dziś pojawiła się @ więc kolejny nie udany cykl
-
nick nieaktualnyHej, mam do was pytanie. Czy jeżeli bezpośrednio na szyjce nie mam śluzu, a na ściankach pochwy mam niewielką ilość kremowego to mam go oznaczać jako kremowy czy brak? Wiem że oznacza się najbardziej płodny śluz w ciągu dnia, ale jest go na prawdę mało i tylko po zebraniu ze ścianek.
Biorę teraz luteinę i nie wiem też czy ma ona jakiś wpływ na śluz. -
Hej kiedyś tutaj udzielałam się moze ktos mnie pamięta , u mnie miało udać sie szybko a tu ciągle nic co chwile wychodzi cos nowego , obecnie jestem w trakcie pierwszego cyklu po laparoskopii zobaczymy co przyniesie .
Wiecie cos moze na temat pregnylu czy został wycofany czy wstrzymano sprzedaż? Nigdy nie miałam problemu z dostaniem a teraz nie dostałam w żadnej aptece brak możliwości zamówienia nie ma go nawet w hurtowniach.
Pestka gratulacje niech mała teraz rośnie zdrowa:) -
W czwartek ide do ginekologa. Od jakiś 2 tygodni mam mdłości rano, w południe, wieczorem, non stop. Ale ciąży nie podejrzewałam myślałam że to przez tsh a tutaj takie zaskoczenie. W poprzednich ciążach wcale nie miałam mdłości a teraz wymiękamStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna