Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
youstyna wrote:Według mnie to 50/50. I w ciąży jest bardzo mokro, ale też zaraz przed okresem. Dużo wydzieliny może też być przy infekcji. Chociaż trzymam kciuki, żeby to zapowiedź ciąży była
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 18:59
Ktosialinka -
Ktosialinka wrote:Infekcji na 100% nie mam. Do okresu 10 dni jeszcze. Mam teraz 19 dc a ten śluz obserwuję od 16 dc.I w takim terminie nigdy po owulacji nie miałam takiego śluzu i to dosłownie nigdy. No mam ogromną nadzieję, że to na ciążę.
A który to Twój cykl starań? -
nick nieaktualnyHej dziewczyny jestem tu prawie nowa :p prawie temu bo juz uzywalam ten strony jak staralismy sie pierwszego dzieciaczka a teraz chcemy rodzeństwa. Za dwa lub trzy dni mam miec okres robilam dzisiaj rano testz ciekawosci ale wyszedl negatywny nie wiem co o tym myslec jak możecie to zerknijcie na moj wykres
-
Aneta90 wrote:Hej dziewczyny jestem tu prawie nowa :p prawie temu bo juz uzywalam ten strony jak staralismy sie pierwszego dzieciaczka a teraz chcemy rodzeństwa. Za dwa lub trzy dni mam miec okres robilam dzisiaj rano testz ciekawosci ale wyszedl negatywny nie wiem co o tym myslec jak możecie to zerknijcie na moj wykres
I spadła temperatura..Aneta90 lubi tę wiadomość
-
palusia171 wrote:Hej dziewczyny! Po długim czasie wracam do Was z informacją
To mój 19 cs... Skierowanie na laparoskopie jest na 27.09. Podwyższone TSH, prolaktyna, plamienia przed @.. Problem męski z uplynnieniem i wiązaniem z kwasem hialuronowym. Przed laparoskopia zrobiłam sobie monitoring cyklu, żeby wiedzieć, czy aby na pewno nie będzie miesiączki w tym terminie (tak więc wiedziałam, kiedy owulacja i że odbędzie się z jajowodu długiego i kretego). Okres nie przyszedł... Robię test i nie wierzę! Jest bladzioch. Dziś powtórka i znów troszkę ciemniejszy niż wczoraj jutro robię betę i lecę na usg, bo jednak boję się, że przez te jajowody może być to ciąża pozamaciczna, ale jedno jest pewne - przestawilam swoje myślenie, nie wierzyłam że bez laparoskopii uda się naturalnie, a tu taka niespodzianka.
Pozdrawiam Was cieplutko :*
Super!! Gratuluję!! Oby wszystko było dobrze. Zdrówka -
nick nieaktualnyNo niby spadła, ale jakaś dziewczyna mi mówiła żeby tylko temp nie spadła poniżej czerwonej linii to wtedy jest ok i że ona zna takie co temp mialy nizsze niż ja i były w ciąży. Wg tego wykresu mam mieć jutro @, a ani objawów nie mam ani nic bo zawsze mam dzień przed czy tam parenascie godzin. A pare dni temu mialam objawy jak na @ pobolewal mnie brzuch ale bardzo lekko i tylko pare min i przestal i tak pare razy dziennie z przerwami. Zawsze okres mialam mniej wiecej co 26dni nigdy 28 albo wiecej raz sie zdarzylo 27. Bede czekac do @ jak się w tym tyg nie pojawi to pojde na betę.
-
nick nieaktualnypalusia171 wrote:Dziękuje youstyna! ;*
Beta 243,20 mIU/ml za 48 h powtórka, a wtedy umawiam się do lekarza sprawdzic, czy wszystko się dobrze zagnieździło i co dalej z lekami.
Buziaki Wam kobietki! :*
No to co ?? pogratulować już chyba można ?? ogromne gratulację !!:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 10:56
palusia171 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAneta90 wrote:No niby spadła, ale jakaś dziewczyna mi mówiła żeby tylko temp nie spadła poniżej czerwonej linii to wtedy jest ok i że ona zna takie co temp mialy nizsze niż ja i były w ciąży. Wg tego wykresu mam mieć jutro @, a ani objawów nie mam ani nic bo zawsze mam dzień przed czy tam parenascie godzin. A pare dni temu mialam objawy jak na @ pobolewal mnie brzuch ale bardzo lekko i tylko pare min i przestal i tak pare razy dziennie z przerwami. Zawsze okres mialam mniej wiecej co 26dni nigdy 28 albo wiecej raz sie zdarzylo 27. Bede czekac do @ jak się w tym tyg nie pojawi to pojde na betę.
brak @, to pierwszy objaw ciąży..
Ale też mam schizy, nie wiem czy coś jest nie tak, czy to ciąża.
jutro lub w środę powinnam dostać @:
temp. wysoka,brak pms, brak plamień (które zawsze miałam na kilka dni przed @),
Wczoraj robiłam test i negatywny..
Każdy cykl jest inny. I nigdy nie da się przewidzieć co będzie...
Aneta90 lubi tę wiadomość