Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
mysia89 wrote:Uwierz mi że dopuki ja sie nie zaczęłam starac też nie myslałam że to takie trudne... A tak swoja droga to o jakiem żelu mówicie?
Clostilbegyt się te leki nazywają.91patka91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
mysia89 wrote:Już pisałam ale napisze jeszcze raz: Bardzo się ciesze i gatuluję, trzymamy kciuki zeby sie wszystko udało :*
Wiem kochana tylko ja czytam po kolei odpisując próbuje dobrnąć do końca..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Wyjmij aplikator z pudełka. Ostrożnie trzymając aplikator pionowo usuń końcówkę aplikatora odłamując ją. Delikatnie włóż cienki koniec aplikatora do pochwy i ściśnij tubkę 2 - 3 razy, aby zaaplikować żel. Wyjmij aplikator trzymając ściśniętą tubę, a następnie wyrzuć opakowanie. Nie używaj ponownie, nie dziel jednej dawki na porcje.
Dlatego nie zajarzyłamhahahaha
-
Gizmo wrote:ja wiem co dobre
brzuch mnie jakoś małpowo boli
No nie śmiem powątpiewac...
Mnie też tak bolał...
Musisz Ciotka przykładać się do temp i pilnować żeby nie spadła za bardzo ponownie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:No nie śmiem powątpiewac...
Mnie też tak bolał...
Musisz Ciotka przykładać się do temp i pilnować żeby nie spadła za bardzo ponownie..91patka91, zapachmalin lubią tę wiadomość