Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
91patka91 wrote:i jeszcze jedno pytanie mam moj termometr ma jedno miejsce po przecinku to warto mierzyc takim? bo widze Waldi ze Ty np masz z dwoma miejscami
Tak mam z dwoma bo dokładniejsze wiadomo..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ale cykl temu też miałam taki spadek jak Ty.. Po tak krótkim czasie od ovu..
Ogólnie jak będę u super duper to zapytam jak to jest z tym Progesteronem.. Czy to rzeczywiście jest tak jak wczoraj pisałam...
Bo tak naprawdę to ja się uczę od Was Waszych wiadomości wykresów i swoich bo tak najlepiej. Każda z nas jakąś tam wiedzę ma i łącząc wszystko można subrać to w całość..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:a dasz radę codziennie o tej porze mierzyć??
bede musiala bo jak moj chodzi na 6 sta do pracy to tak sie budze a jak bym miala pozniejsza godzine to w tym tyg co by chodzil na rano bym miala taki problem ze przebudzam sie wczesniej i ew pozniej mierze to juz chyba nie dobrze juz lepiej sie przemeczyc budzik zadzwoni tylko zmierzy zapisac i spac dalej -
91patka91 wrote:no ja sie jeszcze nie wybieram czekam za swoim K bo o 2 konczy prace..
Mój też jakoś tak o 2 więc pewnie koło 2:30 w domu będzieGorzej, że on śpi potem do 10-11 a ja mam o 7:30-8:00 pobudkę jak Kapselniątko wstaje
Także potem padam na twarz
-
zapachmalin wrote:Mój też jakoś tak o 2 więc pewnie koło 2:30 w domu będzie
Gorzej, że on śpi potem do 10-11 a ja mam o 7:30-8:00 pobudkę jak Kapselniątko wstaje
Także potem padam na twarz
Tak jak moj tyle że ja spie tak jak on 10 -11 nie raz jest tak ze spie jeszcze dluzejale Ty masz fajny powód do wstawania tez bym taki mogła mieć
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:No i widzisz Waldziu w poprzednim cyklu Ci nie pykło przy takim spadku.Kiedy lecisz na wizytę do gina??
malina ja skoczę pod prysznic i wracam tu ale już z tel będę pisać
No tak dokładnie ale jak mówią póki nie ma @ jest nadzieja..
Oj Gizmo słabo czytasz..
Pisałam wczoraj że super duper napisał żebym w piątek albo sobotę powtórzyła betę bo dopóki nie urośnie do 800 to nic nie zobaczymy..
Ale fajnie by było jakby jesio przed świętami..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 00:08
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
91patka91 wrote:Tak jak moj tyle że ja spie tak jak on 10 -11 nie raz jest tak ze spie jeszcze dluzej
ale Ty masz fajny powód do wstawania tez bym taki mogła mieć
Jak najbardziej nie narzekam. Po prostu mój organizm się popierdzielił i teraz nie umiem zasnąć, codziennie mam tak samo, męczę się do 1 minimum a potem tylko mój mąż wsadzi klucz do zamka i ja już oczy jak pięć złotychAlbo dwa ojro
I siedzę potem do 3-4 bo ten mi tu je kolacje, gra w szachy albo Bóg wie co jeszcze. A potem codziennie tak samo
Muszę jakieś leki se kupić albo staruszkowi w wannie pościelić
-
WaldhauzerM wrote:No tak dokładnie ale jak mówią póki nie ma @ jest nadzieja..
Oj Gizmo słabo czytasz..
Pisałam wczoraj że super duper napisał żebym w piątek albo sobotę powtórzyła betę bo dopóki nie urośnie do 800 to nic nie zobaczymy..
Ale fajnie by było jakby jesio przed świętami.. -
zapachmalin wrote:Jak najbardziej nie narzekam. Po prostu mój organizm się popierdzielił i teraz nie umiem zasnąć, codziennie mam tak samo, męczę się do 1 minimum a potem tylko mój mąż wsadzi klucz do zamka i ja już oczy jak pięć złotych
Albo dwa ojro
I siedzę potem do 3-4 bo ten mi tu je kolacje, gra w szachy albo Bóg wie co jeszcze. A potem codziennie tak samo
Muszę jakieś leki se kupić albo staruszkowi w wannie pościelić
Z tymi facetami..
Potem człowiek tak rozregulowany że ani funkcjonować ani nic..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:no tyle to ja doczytałam,że masz bete powtórzyć ale czy gin już Ci powiedziała kiedy konkretnie możesz przyjśc? zaraz w poniedziałek?
To zależy jaka beta wyjdzie..
Muszę se luknąc normy dla każdego tygodnia i będę wiedziała czy da radę czy nie..
Nie masz gdzieś Gizmo na wierzchu?? Jesteś szybsza od wujcia Google..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.