Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:zbyt wysoka beta nie wrózy nic dobrego tzw ciąża zaśniadowa wieclepiej mieć na początku nizsza beta
A tego to nie wiedziałam..
Ale wiesz?? Patrząc na normy od @ to już w 6 tc powinno być widać bo jest pow 1000..czyli w Wielkim Tygodniu..zapachmalin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:A tego to nie wiedziałam..
Ale wiesz?? Patrząc na normy od @ to już w 6 tc powinno być widać bo jest pow 1000..czyli w Wielkim Tygodniu.. -
zapachmalin wrote:Czyli zobaczysz kropka przed świętami. Ale fajnie
A może i dwa kropki
Nooo oby.. Najważniejsze żeby zdrowe. I wrzuce fotkę dla Ciociów he he..
A pamiętacie kiedy Sylwia ma wizytę?? Też zdjęcie obiecała..zapachmalin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Gin Ci chyba specjalnie kazala czekać na taka wielka betę żeby to bylo kolo 6tyg. Ciąży. Tak mi się wydaje żeby mogla na usg juz zobaczyc groszka
Małe sprostowanie.. Moja ginka to gin he he he he31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Nawet jak slaby cień bedzie to daj fotę. My juz druga kreskę wypatrzymy
No właśnie jak pierwszym razem robiłam to miałam dylemat bo ja tam widzę drugą kreskę, nawet zrobiłam od razu zdjęcie ale to na zdjęciach tak średnio, ale potem ta tarczyca więc wtedy to chyba jednak od niej.
PS. poproszę szkolenie z dodawania zdjęćtego też nie umiem
-
Gizmo wrote:Normalnie brzuch mnie tak boli jak drugiego dnia okresu i juz wzdeta jestem. Balon mam zamiast brzusia. A normalnie przed @tak nie miałam. Dopiero drugiego dnia bol i wzdecie. Az jajcory mnie ciągną. I wrażenie takie ze okres leci bo mokro
Ojoj idź to obadaj...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.