Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
kozamonia wrote:Badanie nasienia robił. I to się już dowiesz wszystkiego wtedy, ile jest plemników, ile jest prawidłowych i zdrowych, ile nieprawidłowych, czy ruchliwe no wszystko
Caro, a jedno piwo raz jakiś czas jeszcze nikomu nie zaszkodziłocodziennie to już gorzej.
Ale jak tak teraz patrze na tego mojego biednego męża, jak z kufla pije z smutną miną wodę to aż mi się go żal robi. -
mysia89 wrote:A gdzie sie robi takie badania? Długo się czeka na wyniki?
Koszt masz ok 150-200 zł w zależności, gdzie ile biorą -
Monia, to byla taka przenośnia chyba, bo mu się zazwyczaj zdarza co drugi dzień, tak jedno po pracy
dla relaksu. Heh. Dobra, lecę w eter, modlę się byście za dużo nie naskrobały
Gizmo, kozamonia lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
mysia89 wrote:Kurcze to jestesmy w niemalże identycznej sytuacji, mój tak samo obiecuje że rzuci ale za jakis czas i ciagle przeciaga. Trzeba chyba troche im przycisnąć bo z facetami to tak jest, jak jestes za dobra to nic nie wskurasz:) I podejrzewam że mój powie to samo, że pójdzie na badania jak sie okaże że sie staramy bezskutecznie. A znając jego to po roku dopiero stwierdzi że sie staramy bezskutecznie. jest strasznie uparty, ach faceci...
Uparty?Ha ha, mój też i to jak osioł
Ja mu powiedziałam, że rodzice powinni go nazwać uparty i stanowczy
-
kozamonia wrote:W klinice leczenia niepłodności robił. Rano był oddać nasienie i popołudniu jechaliśmy po wyniki.
Koszt masz ok 150-200 zł w zależności, gdzie ile biorą -
Anula1986 wrote:Ja jak pytałam w mojej aptece o takowy żel to kobity patrzyły na mnie jak na kosmitę
W końcu go nigdzie nie kupiłam, bo go nie mieli... W ogóle nawet o nim nie słyszeli
W internetach siła....33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyWitam was znowu, staram się na bieżąco być. Mam już wyniki hormonów z fazy lutealnej... No i wszystko w normie.
To teraz czas badać chłopa
Zapytalam go czy zrobi sobie badania nasienia testosteronu itp... A ten do mnie: "Zrobię wszystkie badania jakie tylko będziesz chciała. Zapisz mnie". Normalnie aż się wzruszylam jak mi tak powiedziałDuśka;), kozamonia, Gizmo, Caro, Kasia1987, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
mysia89 wrote:Może warto by było go zaciagnąć, jak sie okaże że cos nie tak to chyba można to jakos leczyc?
ale za wczasu się nie martw, bo jeszcze masz czas, bo jak dobrze pamiętam to dopiero zaczęliście się starać
Tissaia, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Witam was znowu, staram się na bieżąco być. Mam już wyniki hormonów z fazy lutealnej... No i wszystko w normie.
To teraz czas badać chłopa
Zapytalam go czy zrobi sobie badania nasienia testosteronu itp... A ten do mnie: "Zrobię wszystkie badania jakie tylko będziesz chciała. Zapisz mnie". Normalnie aż się wzruszylam jak mi tak powiedziałTissaia, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
Nie dziewczyna miala 15 lat jak rodziła, nie miała bardzo objawów więc matka się nie spostrzegła
widać nie było, a ona udawała że ma okres. W dzień porodu krwawila od rana do wieczora aż matka zadzwoniła po pogotowie. Mówiła że już czuła główkę! Porażka. Mogła zabić i siebie i dziecko...