Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula1986 wrote:Kiedy na Twoim wykresie pojawiła się czerwona linia?
Ja czekam drugi dzień na czerwoną krechę, ale dziołszki pisały, że przypuszczalnie jutro powinna u mnie się zjawić, jak tylko OF odnotuje kolejną wyższą temp.
-
nick nieaktualnymysia89 wrote:Canti 90 a jaki ostatnio miałas cykl? może masz duzo stresów i dlatego tak jest?
ostatni trwał właśnie 43 dni i @ była dupkiem wywołana. We wtorek umówiłam się do gina- endokrynologa bo nie wiem czy hormony mi nie powariowałya przy okazji może coś doradzi jak mogę pomóc szczęściu
-
mysia89 wrote:U mnie w trzeci dzien po tym jak odnotował wyższą tempkę, ale ciagle mi zmieniał aż w koncy od kilku dni została na swoim miejscu. Wydaje mi sie ze Tobie tez po trzech dniach wyższych temperatur zaznaczy czerowną linie
Mam nadzieję, bo czekam i czekamCiekawa jestem co tam wymyślił, aczkolwiek oscylujemy między 13 a 15 dc.
-
Anula1986 wrote:Ja jak pytałam w mojej aptece o takowy żel to kobity patrzyły na mnie jak na kosmitę
W końcu go nigdzie nie kupiłam, bo go nie mieli... W ogóle nawet o nim nie słyszeli
-
na forum natrualne metody.. dziewczyny mi podpowiedziały że nie zawsze pierwszy skok przynosi owulację.. czasami organizm robi podejście ale z jakiejś przyczyny do owu nie dochodzi i wtedy próbuje drugi raz...
tak więc śmie przypuszczać że u mnie właśnie tak byłoGizmo lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Canti 90 wrote:ostatni trwał właśnie 43 dni i @ była dupkiem wywołana. We wtorek umówiłam się do gina- endokrynologa bo nie wiem czy hormony mi nie powariowały
a przy okazji może coś doradzi jak mogę pomóc szczęściu
-
mysia89 wrote:Na allegro są, u mnie tez pewnie by nie mieli, nawet sie nie będę pytała bo nie ma sensu, lepiej od razu z allegro zamówic
Na razie nie zamawiam, bo już i tak jest po ptokachJak nic się nie wykluje to w następnym cyklu zakupię
Póki co kończę brać ferti lady, jutro ostatnia saszetka mnie czeka, a potem słoniowate tabletki z Solgara prenatalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 13:34
-
kozamonia wrote:Mysia przyda się przyda bo jest bardzo fajny
daje szalony poślizg i ogólne raczej nie zaszkodzi
A co do badań to spokojnie masz czasu a czasu na to. Mój się badał, bo miał w młodości zabiegi robione.Narazie spróbujemy i zobaczymy co bedzie z ztego:) A jakie zabiegi miał? Jesli moge zapytać... Bo mój ostatnio grał w piłkę i dostał prosto w żolniezyki, mam nadzieje ze to nie zaszkodzi mu
-
mysia89 wrote:Witaj:) Ja od kilku dni tu spamuje
Ale chyba jeszcze nie miałam okazji Cie poznać
miło mi:)
ja się staram wszytsko czytać ale czasami jest za duże tempo
niby jestem na bezrobotnym a czasu mam mniej niż jak chodziłam do pracyFabianCyprian
Tymuś
-
Anula1986 wrote:Na razie nie zamawiam, bo już i tak jest po ptokach
Jak nic się nie wykluje to w następnym cyklu zakupię
Póki co kończę brać ferti lady, jutro ostatnia saszetka mnie czeka, a potem słoniowate tabletki z Solgara prenatalne
-
Gaduaaa wrote:na forum natrualne metody.. dziewczyny mi podpowiedziały że nie zawsze pierwszy skok przynosi owulację.. czasami organizm robi podejście ale z jakiejś przyczyny do owu nie dochodzi i wtedy próbuje drugi raz...
tak więc śmie przypuszczać że u mnie właśnie tak byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 13:40
-
Gaduaaa wrote:aaa mi również...
ja się staram wszytsko czytać ale czasami jest za duże tempo
niby jestem na bezrobotnym a czasu mam mniej niż jak chodziłam do pracy