Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Oooo wypiłabym czystka z miodem
Gizmo ja bym posłuchała endo. Ale moje rady można teraz o doopsko potluc :p -
Sylwia91 wrote:Oooo wypiłabym czystka z miodem
Gizmo ja bym posłuchała endo. Ale moje rady można teraz o doopsko potluc :p
'Znajoma' dietetyczka i jej ginekolog twierdzą, że można pić czystka w trakcie ciąży, przed ciążą, mało tego 3 msc. brzdąc już to może pić. Jakiś czas temu przesłałam tutaj na forum link do art. na temat czystka, dietetyczka wypowiada się na temat jego picia będąc przy nadziei.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 17:49
-
Sylwia91 wrote:Fajnuchno
mnie nauczył picia czystka ksiądz proboszcz parafii w której gram
zawsze jemu parzyłam i przy okazji ja popijałam. Z miodem super
A bo czystek to takie małe cudoJest to jedyne zioło, które można pić przez cały rok
O ile się nie mylę to osoby z anemią nie mogą go popijać.
-
91patka91 wrote:Dziewczynki czy ktoras ma zapisany gdzies na wierzchu przepisa na te drozdzuwy bo nie chce mi sie 100 stron przegladac
Może chcesz zrobić przepyszne bułeczki drożdzowe?
PYSZNE http://qchenne-inspiracje.blogspot.com/2015/01/orkiszowe-bueczki-kruche-puszyste.html
-
Gizmo wrote:Hehe. No dobra to teraz mi doradźcie. Dotane Małpiszona i...
1. Brac te anty trojfazowe przez 2miechy tak jak endo kazala?
2. Dać organizmowi czas żeby sam,wrócił do formy bo juz jak w tym cyklu sluz sie pokazał to dla mnie git jest
Tii wróci dopiero pod koniec maja wiec i taknie bedzie.
Aaa i jemu ani słowa ze sikanca dzis strzelilam i na betę polazłamciiii
Nie mamy z nim kontaktu.. He he
Może poczekać z tabsami..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 18:08
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Polozna mi tez to powiedziała. Ze po tych trojfazowych szybko pyknie. Dla młodych sa minipiguki jakies a na nas stare to juz trojfazowe tylko działają.
A no chyba że w tą stronę to lepiej ćpać..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.