Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Nie współczuję bo chyba nie tego potrzebujesz.
Nowy cykl- nowe szansenosek w górę i zaraz po okresie do dziela
chwilowo nie mam doliny, ale jak to się mówi dzień jeszcze się nie skończył
bynajmniej mój chyba nie bardzo zadowolony z tego faktu
Gizmo, Magduullina lubią tę wiadomość
Daj każdemu dniu
Szanse stania się
Najpiękniejszym w całym
Twoim życiu
-
agatali wrote:chwilowo nie mam doliny, ale jak to się mówi dzień jeszcze się nie skończył
bynajmniej mój chyba nie bardzo zadowolony z tego faktuMój też ma dorosłą córkę z poprzedniego małżeństwa i co? Lekarz powiedział że dżądra czasem się wysuszają i jest niepłodność wtórna
agatali lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:haha
zwalaj smrodka z dupci Kapsla i wracaj szybko
ło matko, ale ogień i cała w pudrze jestemAle przynajmniej powiedział do mnie "dać am" aż się popłakałam, on raczej wszystko pokazauje i krzyczy, a tu taka miła odmiana
Gizmo, Margaretka89, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Waldi weź mnie trochę sprowadź na Ziemię bo kuźwa jobla dostane zaraz. @nie ma jest nadzieja tak?? Tobie beta wyszła niewiele ponad 5 w 12dpo, czyli teoretycznie gdybyś zrobiła w 8dpo jak ja to też byś miała ZONK.
i kolejna sprawa: śluzem ze mnie normalnie chlustaaż mam wargi w mysi upaćkane tym mokrym rozwodnionym kremem (sorry za takie szczegóły )
a przed @ to raczej lepko i gesto powinno być co nie? no ja tak przynajmniej do tej pory miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 10:01
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Jestem
wysłałam go do szkoły żeby mi zwolnienie zawiózł
dziewczynki mam dylemat. Nie czuję się dobrze jeszcze i dzidzia jest dla mnie najważniejsza więc nie chcę się przemęczać. Mój mi radzi iść w poniedzialek do lekarza i wziąć kolejne zwolnienie bo w czwartek już idę do gina i będę rozmawiać o zwolnieniu na całą ciążę
Gizmo, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Waldi weź mnie trochę sprowadź na Ziemię bo kuźwa jobla dostane zaraz. @nie ma jest nadzieja tak?? Tobie beta wyszła niewiele ponad 5 w 12dpo, czyli teoretycznie gdybyś zrobiła w 8dpo jak ja to też byś miała ZONK.
i kolejna sprawa: śluzem ze mnie normalnie chlustaaż mam wargi w mysi upaćkane tym mokrym rozwodnionym kremem (sorry za takie szczegóły )
a przed @ to raczej lepko i gesto powinno być co nie? no ja tak przynajmniej do tej pory miałam
No dokładnie..
U mnie zagniezdzenie było w tym samym dniu co beta.. Czyli 11 dpo.. Wcześniej miałabym ZONK..Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:to ciągnij go na badania
Mój też ma dorosłą córkę z poprzedniego małżeństwa i co? Lekarz powiedział że dżądra czasem się wysuszają i jest niepłodność wtórna
ma iść, ale ze względu na specyfikę pracy nie ma kiedy. jak na razie bierze cynk
ale mam wrażenie ze znajdzie sam czas, prawda jest taka ze ja nie chce go do niczego zmuszać, sam musi podjąć pewne decyzje
Daj każdemu dniu
Szanse stania się
Najpiękniejszym w całym
Twoim życiu
-
No to coś tu Gizmo u Ciebie nie halo jest... Ten sluz podejrzany.. Ja miałam taki do samej @ która nie przylazła i mam po dziś dzień..
Ale temp idzie w górę jakby znowu Progesteron się wydzielal...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 10:09
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Jestem
wysłałam go do szkoły żeby mi zwolnienie zawiózł
dziewczynki mam dylemat. Nie czuję się dobrze jeszcze i dzidzia jest dla mnie najważniejsza więc nie chcę się przemęczać. Mój mi radzi iść w poniedzialek do lekarza i wziąć kolejne zwolnienie bo w czwartek już idę do gina i będę rozmawiać o zwolnieniu na całą ciążę
także bierz zwolnienie i odpoczywaj
Sylwia91 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
WaldhauzerM wrote:No dokładnie..
U mnie zagniezdzenie było w tym samym dniu co beta.. Czyli 11 dpo.. Wcześniej miałabym ZONK..przeżywam te Wasze negatywy jak cholera ;(