Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ach witam miłe panie..
Przeczytałam.. W połowie zgubiłam wątek więc jechałam od nowa..
Łeb mnie boli.. I na nic nie mam siły..
Kochane testujące trzymamy kciuki za Was..Magduullina, Gaduaaa, zapachmalin, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
agula888 wrote:Hej Dziewczyny jestem tu nowa zastanawialam sie czy na pisac ale mam metlik w glowie bo ostatnim czasem zauważyłam podwyższone tętno serce wali mi jak mlot, wczoraj mialam straszna zgagę, nos zatkany a chora nie jestem, nogi mnie bolą, a denerwuje sie dwa razy szybciej latwo mnie wyprowadzic z równowagi. Na dodatek odstawilam swoja kawe bo coś mi dziwnie pachniała i przerzuciłam sie na inke. Niby mialam okres albo sie mi tak zdawalo a to tylko bylo plamienie bo ani piersi mnie nic a nic nie bolaly i byl wczesniej niz zwykle i trwał krócej. Jak myślicie coś mi sie poprzestawiało czy może być to jakąś oznaką.
A kiedy masz dostac @ ? Czy juz po terminieMagduullina lubi tę wiadomość
-
Magduullina wrote:a te plamienia czy mogla byc to implantacja nigy sie mi tak nie zdarzylo bo jak byla @ to pierwsze plamienie 2-3h krwawienie a teraz takie jednorazowe plamienia?
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagula888 wrote:Hej Dziewczyny jestem tu nowa zastanawialam sie czy na pisac ale mam metlik w glowie bo ostatnim czasem zauważyłam podwyższone tętno serce wali mi jak mlot, wczoraj mialam straszna zgagę, nos zatkany a chora nie jestem, nogi mnie bolą, a denerwuje sie dwa razy szybciej latwo mnie wyprowadzic z równowagi. Na dodatek odstawilam swoja kawe bo coś mi dziwnie pachniała i przerzuciłam sie na inke. Niby mialam okres albo sie mi tak zdawalo a to tylko bylo plamienie bo ani piersi mnie nic a nic nie bolaly i byl wczesniej niz zwykle i trwał krócej. Jak myślicie coś mi sie poprzestawiało czy może być to jakąś oznaką.
Witamy Ciebie serdecznie
Mam nadzieję że będzie fasolkaDużo na plus jest z Twojego opisu
3 mam kciuki
-
agula888 wrote:Hej Dziewczyny jestem tu nowa zastanawialam sie czy na pisac ale mam metlik w glowie bo ostatnim czasem zauważyłam podwyższone tętno serce wali mi jak mlot, wczoraj mialam straszna zgagę, nos zatkany a chora nie jestem, nogi mnie bolą, a denerwuje sie dwa razy szybciej latwo mnie wyprowadzic z równowagi. Na dodatek odstawilam swoja kawe bo coś mi dziwnie pachniała i przerzuciłam sie na inke. Niby mialam okres albo sie mi tak zdawalo a to tylko bylo plamienie bo ani piersi mnie nic a nic nie bolaly i byl wczesniej niz zwykle i trwał krócej. Jak myślicie coś mi sie poprzestawiało czy może być to jakąś oznaką.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny