Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Karolcia a ma problem z uplynnieniem nasienia? Bo na to jest flegamina. Ja mojemu dałam 3 tabletki w dni płodne. Po jednej na dzień
hmm... sama nie wiem. a jak to poznać?myślałam że może to ułatwi plemniczkom drogę dlatego zakupiłam, ale powiedz mi kochana bo ja to zielona w tym jestem
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Margo mam też na zapas kupiony.. hehe i mimo że wiem że jutro za wcześnie to i tak nie wytrzymam
już trochę żałowałam rano że nie zrobiłam hah
Ja wczoraj też żałowałam że nie zrobiłam a dzisiaj żałuje że zrobiłamI zrozum tu kobietę
Gizmo, Gaduaaa, Karolina2787, Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Magduullina wrote:Dzięki kobietki :* ten cykl w sumie od poczatku pokrecony i na dodatek odpusciłąm sobie temperature ale mam bóle owulacyjne... (natura zaskakuje)...
rób teściora albo betęMagduullina lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Ja wczoraj też żałowałam że nie zrobiłam a dzisiaj żałuje że zrobiłam
I zrozum tu kobietę
pozwole sobie powtorzyc po raz enty
nie ma @ jest nadzieja
ps chyba alergia mnie dopadłanie pamietam kiedy ostatnio takiego gila mialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 09:12
Margaretka89, Karolina2787, Magduullina, WaldhauzerM, Caro lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:hmm... sama nie wiem. a jak to poznać?
myślałam że może to ułatwi plemniczkom drogę dlatego zakupiłam, ale powiedz mi kochana bo ja to zielona w tym jestem
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Ja się chyba popłaczę ze śmiechu, parsknęłam w robocie na komputer jak to zobaczyłam
:D:D hahahahahhahhahahahahhahahaha
Boże, każdy wątpliwy cień jest na wagę złota! hihih- tego życzę wszystkim testującym jutro.
Margaretka -przykro na maxa, te cholerne testy sa jak ciosy prosto w serce. Ja zawsze żałuję, że zrobiłam, bo póki nie widze 1 krechy to mam nadzieję na mxa, a tak wiesz jak jest.. życie nie?
Co do spraw owulacyjnych- ja wiem, że pewna owulacja jest jak 3 dni tempka się utrzymuje- to jasne- ale pytanko mam takie: kiedy ona następuje tak naprawdę? Wysoka temp 3 dni ją potwierdza, ale kiedy ona jest? Dzień przed skokiem? w Dzień skoku? Dzień po skoku? Mój luby potrzebowałby dnia przerwy chyba, wymiętolony jest mega, dużo żołnierzyków nie wypada z niego (zauważyłam, ze spermy jest mniej jak się tyle dni pod rząd kochamy), wolałabym oszczędzić mu kolejnych dni... Seks ma być przyjemnością nie?]
Ale powiem Wam, że mam super nastawienie- BEDZIE GROSZEK. Musi być noczuje na maxa uskrzydlenie, będzie będzie będzie
28 lat, 3cs
I obyś kochana miała rację.Kasia1987 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyO cholercia
to jakieś 4 lata temu było ja go jeszcze nie znałam
więc może poczekam z tym syropkiem bo jeszcze chłopu krzywdę zrobię
a na badanie wybieramy się w kwietniu bo już mu oznajmiłam a on się zgodził
No to w takim razie Sywluś jak możesz to o tym wiesiołku napisz plisek
-
Magduullina wrote:dziękuje za odpowiedz :* zrobie test tylko się waham czy jutro czy w poniedziałek
Zrób jutro.. Ja też jutro testuje.. Ale betę..Magduullina lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Karolina2787 wrote:O cholercia
-
Klaudyś- ciekawie się zrobiło, nie powiem!!!
Dziewczyny, ja muszę uciekać, bo praca czeka. Będę tu do Was zaglądała, ale nie naskrobcie za dużo hahaha
Miłego dnia wszystkim, buźki.
Gaduaaa, Sylwia91 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:Wrócisz do domu to idź spać :p ale powiem Wam że ja na początku miałam takie bóle jak na najgorszą @ w moim życiu
Niestety musze zabrac sie za sprzatanie bo moj z domu rodzinego chce zabrac swoja silownie a miejsca nie ma .no i salatke trzeba jakas zrobic bo jutro sandra przyjezdza -
Karolina2787 wrote:O cholercia
Wiesiołek bierzesz od pierwszego dnia cyklu do owulacji. Bo wiesiołek wywołuje skurcze i mógłby wywołać poronienie.Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:
Bole malpowealbo sie spozni albo przyjdzie dzis wieczorem: p czyli wcześniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 09:21
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny jestem tu nowa zastanawialam sie czy na pisac ale mam metlik w glowie bo ostatnim czasem zauważyłam podwyższone tętno serce wali mi jak mlot, wczoraj mialam straszna zgagę, nos zatkany a chora nie jestem, nogi mnie bolą, a denerwuje sie dwa razy szybciej latwo mnie wyprowadzic z równowagi. Na dodatek odstawilam swoja kawe bo coś mi dziwnie pachniała i przerzuciłam sie na inke. Niby mialam okres albo sie mi tak zdawalo a to tylko bylo plamienie bo ani piersi mnie nic a nic nie bolaly i byl wczesniej niz zwykle i trwał krócej. Jak myślicie coś mi sie poprzestawiało czy może być to jakąś oznaką.
Magduullina, Kasia1987 lubią tę wiadomość
agula888