Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
12 marca testują Margeretka Gaduaaa Tuliska Klaudyś
13 marca testują Karolina2787 Smerfetkaa Agatali
14 marca testują Daga
19 marca na test siknie Duśka Ewelina17007
20 marca sikańca zrobi Evelina
24 marca siknie na test Kasia1987
27 marca na test siknie Caro
31 marca zakończy testowanie Tissaia -
Kobitki.... Czytam artykuly i pisza ze abstynencja mutuje plemniki. 7 dni nierobienia utrudnia zaplodnienie bo sie plemniki mutuja. Codzienny seks przed owulacja niejako oczyszcza i eliminuje zmiany dna plemnikow. Pisza ze zalecenia seksu co iles dni to stara szkola
o rety.... Zdurniec idzie!
Duśka;), Gizmo, zapachmalin, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Gizmo wrote:12 marca testują Margeretka Gaduaaa Tuliska
13 marca testują Karolina2787 Smerfetkaa Agatali Klaudyś
14 marca testują Daga Gizmo
19 marca na test siknie Duśka Ewelina17007
20 marca sikańca zrobi Evelina
24 marca siknie na test Kasia1987
27 marca na test siknie Caro
31 marca zakończy testowanie Tissaia
mam tylko taką ostatnią zapisaną . Nie wiem już czy aktualna czy coś poprzestawiać trzeba, może kogos dopisać
nie no aktualna chyba jest, musiało mi się porypać, że wczoraj mówiły laski że jutro robią a to było dzisiajhahaha. sorki
i dzięki
-
Kasia1987 wrote:Kobitki.... Czytam artykuly i pisza ze abstynencja mutuje plemniki. 7 dni nierobienia utrudnia zaplodnienie bo sie plemniki mutuja. Codzienny seks przed owulacja niejako oczyszcza i eliminuje zmiany dna plemnikow. Pisza ze zalecenia seksu co iles dni to stara szkola
Jak dla mnie to jeśli tylko para ma ochotę może to robić i dwa razy dziennie. W tym całym medycznym żargonie człowiek gubi fakt, że to przyjemność mimo wszystko a nie operacja typu handel wymienny, ty dasz plemniki a ja dam ci dziecko. -.-'
także jeśli macie chęć to róbcie to jak często chcecie. A jeśli jej nie macie, bądź jedno z Was nie ma, to choćbyś przestrzegała każdej zasady zapisanej itd, co dwa dni, co 72h, co 54h czy jak tam sobie wymyślisz/albo jak podpowiedzą to i tak nie pyknie, bo psycha to nie wszystko.Tuliska, Allmita lubią tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Kobitki.... Czytam artykuly i pisza ze abstynencja mutuje plemniki. 7 dni nierobienia utrudnia zaplodnienie bo sie plemniki mutuja. Codzienny seks przed owulacja niejako oczyszcza i eliminuje zmiany dna plemnikow. Pisza ze zalecenia seksu co iles dni to stara szkola
Mój się sugeruje tym co powiedziała mu lekarka, więc wiesz. A zresztą plemniki przeżyją do 3 dni we wnętrzu. -
zapachmalin wrote:Jak dla mnie to jeśli tylko para ma ochotę może to robić i dwa razy dziennie. W tym całym medycznym żargonie człowiek gubi fakt, że to przyjemność mimo wszystko a nie operacja typu handel wymienny, ty dasz plemniki a ja dam ci dziecko. -.-'
także jeśli macie chęć to róbcie to jak często chcecie. A jeśli jej nie macie, bądź jedno z Was nie ma, to choćbyś przestrzegała każdej zasady zapisanej itd, co dwa dni, co 72h, co 54h czy jak tam sobie wymyślisz/albo jak podpowiedzą to i tak nie pyknie, bo psycha to nie wszystko.zapachmalin, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zapachmalin wrote:A to jak o tej babce mówiłaś to mnie jeszcze z Wami nie było. Kurde cieszę się, że wszystko dobrze, mam nadzieje, że jutro wynik błyśnie jakimiś setkami grubymi, będziemy świętować
A Ty miałaś mieć gości wgl, są już?
Właśnie przyszli.. Puszka naszykowana he he he he.. Pifko mamie dałam..
A no oby jutro było ponad 800 to może w przyszłym tyg będę miała usg..
Ej ale goście gośćmi ale jestem z
Wami..zapachmalin, Tissaia, Gizmo, 91patka91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyA! I pisalyscie wcześniej o luteinie...
Ta luteina co jest na oczy i jest w każdej multiwitaminie to nie ta sama luteina/progesteron. To dwa całkiem inne związki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 19:51
zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Właśnie przyszli.. Puszka naszykowana he he he he.. Pifko mamie dałam..
A no oby jutro było ponad 800 to może w przyszłym tyg będę miała usg..
Ej ale goście gośćmi ale jestem z
Wami..
Będziesz miała spokojnie, ja między 6a7 tygodniem poszłam do lekarza potwierdzić bo zrobiłam tylko dwa sikańce i od razu zobaczył, co prawda wewnętrznym ale bez problemu, serduszko itd. Jak pierwszy raz zobaczyłam tą kropkę to se myślę o cholerka, to na pewno jajnik, TAK! to musi być jajnik!
Udanego wieczorku i odzywaj się jak cośWaldhauzerM, Gizmo, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
Tissaia wrote:A! I pisalyscie wcześniej o luteinie...
Ta luteina co jest na oczy i jest w każdej multiwitaminie to nie ta sama luteina/progesteron. To dwa całkiem inne związki.zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Tissaia wrote:A! I pisalyscie wcześniej o luteinie...
Ta luteina co jest na oczy i jest w każdej multiwitaminie to nie ta sama luteina/progesteron. To dwa całkiem inne związki.
no właśnie mówiłam!Wiedziałam, że mam racje bo mój ojciec miał zaćmę w obydwu oczach, to by był czad gdyby mu progesteron dawali
Tuliska lubi tę wiadomość