Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:ale zamuliłam okrutnie, najpierw mnie wyciągnęli na zakupy a potem padłam.. chyba pójdę dziś bardzo szybko spać... kurczaki
O Gaduaa dobrze że jesteś. Powiedz czy Tsh To ma tendencję do częstego zmieniania się samoistnie? W sensie z dnia na dzień czy miesiąca na miesiąc? Jam z tym jest? -
Tissaia wrote:O Gaduaa dobrze że jesteś. Powiedz czy Tsh To ma tendencję do częstego zmieniania się samoistnie? W sensie z dnia na dzień czy miesiąca na miesiąc? Jam z tym jest?Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Tissaia wrote:O Gaduaa dobrze że jesteś. Powiedz czy Tsh To ma tendencję do częstego zmieniania się samoistnie? W sensie z dnia na dzień czy miesiąca na miesiąc? Jam z tym jest?
-
Gaduaaa wrote:wiesz co.. generalnie jak bierzesz tabletki a one mają czas działania połowiczny to nie powinno być zmian z dnia na dzień... bynajmniej nie dużych... jednak na zmiany w tsh wpływa stres i to bardzo... do tego powiem ze samo tsh nic nam nie daje tak na prawdę.. trzeba zawsze badać z ft4 lub ft3 one mają bardziej tendencje do zmian
-
Tuliska wrote:Ano wlasnie kochana moze mi podpowiesz cos bo tsh mam 1,33 czyli ok tak? A ft3 i ft4 kolejno 37% i 47% a powinno przekraczać 50 z tego co wiem tak?
i tutaj czym bliżej 100% tym lepiej50% to takie minimum którego powinno się trzymać
tsh jak najbardziej w porządku ft 3 troszkę nisko ale jak się czujesz w porządku to olej .. a tsh pięknelepsze od mojego hehe jaką masz dawkę i co bierzesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 20:31
FabianCyprian
Tymuś
-
zapachmalin wrote:Soczek soczek, podejrzewają coś? Pytali już jak wam idzie?
Kurde wkręciłam się w to i śmiać mi się chce, że tak w kulki lecisz
Nie nie domyślają się.. Jak przyszli okazało się że Ania nie pije.. Wszyscy na mnie oczy a Ty nie pijesz?? Nie no piję.. Aha.. Oni są jak hieny.. Będą czekać na moment aż powiem że nie piję he he. Niedoczekanie..Duśka;), zapachmalin, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
ana1122 wrote:Jeżeli chodzi O tsh to mi W jednym miesiącu wyszło 2.5 później 2.0 A przed sama wizyta 4.5. Teraz podczas leczenia najpierw mi spadło do 1.8 A później po 3 M sprawdzałam I znowu 2.3 więc dostałam większą dawkę lekuFabian
Cyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:wiesz co.. generalnie jak bierzesz tabletki a one mają czas działania połowiczny to nie powinno być zmian z dnia na dzień... bynajmniej nie dużych... jednak na zmiany w tsh wpływa stres i to bardzo... do tego powiem ze samo tsh nic nam nie daje tak na prawdę.. trzeba zawsze badać z ft4 lub ft3 one mają bardziej tendencje do zmian
Badane mialam tylko tsh, w grudniu i mialam 1.2 Zadnych lekow nie bralam ani nic. Te ft to nie mam pojecia jakie sa. Tak z ciekawosci pytam tylko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 20:31
-
Gaduaaa wrote:jak liczysz procentówkę to po to żeby zobaczyć konwersję ...
i tutaj czym bliżej 100% tym lepiej50% to takie minimum którego powinno się trzymać
tsh jak najbardziej w porządku ft 3 troszkę nisko ale jak się czujesz w porządku to olej .. a tsh pięknelepsze od mojego hehe jaką masz dawkę i co bierzesz?
-
Tissaia wrote:Badane mialam tylko tsh, w grudniu i mialam 1.2 Zadnych lekow nie bralam ani nic. Te ft to nie mam pojecia jakie sa. Tak z ciekawosci pytam tylko.
Tissaia lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś