Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Ja sie tam nie obrazam - po prostu szukam, kombinuje... O spontana u mnie bedzie trudno - taki zryty beret hihi
A tu tylko w głowie owulacja, owulacja, owulacjaKasia1987 lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:W pewnym momencie to już ciężko wyłączyć myślenie i iść na spontan, co?
A tu tylko w głowie owulacja, owulacja, owulacja
Wierzę, ale z drugiej strony pomyśl, że robisz to dla faceta, może pomoże. Bezwzględu na to czy on też tak bardzo chce tego dziecka itd, to będzie miło zaskoczony jeżeli znów poczuje, że masz na niego po prostu chcicę a nie że terminy gonią a kijanki jeszcze nie płyną tunelem. ot, podbudujesz mu ego, będzie miał ochotę na więcej/częściejkozamonia lubi tę wiadomość
-
U mnie myslenie o owulacji nie wyklucza sie z goracym podejsciem do seksu - ja moge to robic dziennie z tym samym entuzjazmem
pragnienie dziecka jeszcze wzmaga chec - ani sie nie przymuszam ani nie odbebniam
przeciez to jest extra
Tissaia lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Tuliska wrote:Jak się męża posiada w domu to można go "zaskoczyc" ale u mnie niedługo będzie 3 dni przed: trasę zaplanuj przez dom albo wolne najlepiej zrób bo ja Cię zgwalcic chce i już
Tuliska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:W pewnym momencie to już ciężko wyłączyć myślenie i iść na spontan, co?
A tu tylko w głowie owulacja, owulacja, owulacja
No właśnie ja miałam tak aż do poprzedniego cyklu.. owulacja testy śluz szyjka temp rośnie spada ciąża nie ciąża i tak w kółko.
Aż w pewnym momencie coś mi się przestawilo. I to już przestało mieć znaczenie. I nawet jak nadeszła @ to jakoś to spokojnie przyjęłam. No bo cóż strasznego się stało?
A teraz to już zastanawiam się czy nawet mierzenia temp nie odpuścić..
Może po prostu zrobić taki free style i się cieszyć z free loveWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 20:05
WaldhauzerM, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
Tissaia wrote:No właśnie ja miałam tak aż do poprzedniego cyklu.. owulacja testy śluz szyjka temp rośnie spada ciąża nie ciąża i tak w kółko.
Aż w pewnym momencie coś mi się przestawilo. I to już przestało mieć znaczenie. I nawet jak nadeszła @ to jakoś to spokojnie przyjęłam. No bo cóż strasznego się stało?
A teraz to już zastanawiam się czy nawet mierzenia temp nie odpuścić..
Może po prostu zrobić taki free style i się cieszyć z free loveTissaia, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Jak mu tak powiesz to od razu będzie miał wolne
a Free style to u mnie odpada bo 2 miesiące bym mogła na okres czekać... i czekać.... albo test ciążowy w owulke robić
przy moich cyklach róż to by hardcore byl:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny