Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Hmmm myślę, że masz rację Sylwuś...
Jest mi naprawdę trudno odpuścić, bo panikuję, że akurat jak odpuszczę to będą potrzebne.
Ale ok, będę silna... dziś odpuszczam, a jutro znów powalczymy... -
Sylwia91 wrote:Kasia sperma będzie ale jakby to wziąć pod mikroskop to pewnie na palcach można byłoby policzyć chodliwe plemniki. Moim zdaniem dzień przerwy nie zaszkodzi.
Posłucham sie eksperta33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Sylwia91 wrote:Waldi zapomniałam zapytać... Mówiłaś że jak druga beta wyjdzie duża to nie omieszkasz dać w łeb babie w lab która powiedziała że ciąży nie ma, jak poszło?
No wiem.. Ale w sobotę nie było jej w laboratorium.. Jutro jak będzie to się przypomnę..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
zapachmalin wrote:cześć jestem.
No właśnie Waldi jaki wynik?
Wynik bety??
Z tym było ciekawie..
Poszłam w czwartek czyli dzień kiedy było zagniezdzenie o którym nie wiedziałam.. Wynik przyniosła mi baba niby miła.. Miałam 5.31 i pytam się jej czy jestem czy nie.. Ta spojrzała na normy powyżej 4 tygodnia ciąży i mówi.. No raczej nie.. A ja stoję ledwo na nogach i delirkę mam..
Przyszłam do domu i po drodze myślałam ile rzeczy składało się w jedną całość.. A laski czekały na wynik.. No i napisałam wynik ale popełniłam literówkę bo zamiast 5 napisałam 4.. No i laskom wynik nie pasował.. A to był 3 tydzień końcówka.. No i sprawdziłam normy i okazało się że ciąża jest pow 5 ale dalej nie wierzyłam.. Więc powiedziałam dziewczynom że w pon powtórzę badanie a jak ta babka będzie i okaże się że udało się to dam jej w łeb..
Ale Bóg czuwa nade mną i w piątek zaczęłam plamic więc betę zrobiłam w sobotę.. I beta już była 9.09..
Ach ten stres..Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Wynik bety??
Z tym było ciekawie..
Poszłam w czwartek czyli dzień kiedy było zagniezdzenie o którym nie wiedziałam.. Wynik przyniosła mi baba niby miła.. Miałam 5.31 i pytam się jej czy jestem czy nie.. Ta spojrzała na normy powyżej 4 tygodnia ciąży i mówi.. No raczej nie.. A ja stoję ledwo na nogach i delirkę mam..
Przyszłam do domu i po drodze myślałam ile rzeczy składało się w jedną całość.. A laski czekały na wynik.. No i napisałam wynik ale popełniłam literówkę bo zamiast 5 napisałam 4.. No i laskom wynik nie pasował.. A to był 3 tydzień końcówka.. No i sprawdziłam normy i okazało się że ciąża jest pow 5 ale dalej nie wierzyłam.. Więc powiedziałam dziewczynom że w pon powtórzę badanie a jak ta babka będzie i okaże się że udało się to dam jej w łeb..
Ale Bóg czuwa nade mną i w piątek zaczęłam plamic więc betę zrobiłam w sobotę.. I beta już była 9.09..
Ach ten stres..
A to jak o tej babce mówiłaś to mnie jeszcze z Wami nie było. Kurde cieszę się, że wszystko dobrze, mam nadzieje, że jutro wynik błyśnie jakimiś setkami grubymi, będziemy świętować
A Ty miałaś mieć gości wgl, są już? -
Teraz mi to mowicie jak wiecie ze gwalce chlopa codziennie?
Przeciez biedak mi sie wystrzelal.... :pGizmo, zapachmalin, Tuliska, kozamonia, WaldhauzerM, Sylwia91 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
zapachmalin wrote:Gizmo a miał ktoś dzisiaj robić testy wgl? Bo nie pamiętam jak się nasza lista prezentuje?
13 marca testują Karolina2787 Smerfetkaa Agatali Klaudyś
14 marca testują Daga Gizmo
19 marca na test siknie Duśka Ewelina17007
20 marca sikańca zrobi Evelina
24 marca siknie na test Kasia1987
27 marca na test siknie Caro
31 marca zakończy testowanie Tissaia
mam tylko taką ostatnią zapisaną . Nie wiem już czy aktualna czy coś poprzestawiać trzeba, może kogos dopisaćzapachmalin, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Ciekawe czy Patka gary pozmywała
za mnie ślubny wczoraj mył heheh ja nie mogę! Chora!
Pomyte garywszytsko w domu dzis pomyte
teraz zaczelam Was czytac str547 doszlyscie juz do 600??
znowu godzine bede nadrabiac jeszcze mialam maly problemik z kablem od lapka bo pieseczek zabki zanurzyl musialam izolacja skleic
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Jo juz sie trace... Pisza ze robienie co iles dni tez nie robi roznicy bo produkcja plemnikow trwa 72 dni wiec te zolnierzyki dawno sa gotowe a dzien przerwy nie da im nic. Zglupialam...
Gizmo lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.