Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Witam i ja. ..
No ja se tam raczej wykresu nie zaprowadzę he he.
Awantura była dzisiaj w laboratorium..
Mówię że chciałam betę na polecenie lekarza a ona do mnie no dobrze ale próbka poczeka do poniedziałku.. Więc mówię że tydzień temu jakoś nie było z tym problemu. A ta kazała zaczekać. Przyszła inna i mówię jej że zależy mi żeby wynik był dzisiaj bo od tego zależy co dalej a ona do mnie że nie ma osoby która to zbada..i że musieliby magistra ściągać. Więc mówię że tydzień temu się dało.. Ona na to że miałam farta bo akurat tydzień temu magister miał dyżur... Heh..
Masakra..
Mało tego wierciły mi w żyłach że aż w mięsień trafiły.. Boli jak nie wiem co.
Oj no to peszek Waldi. Dobrze ze poprzednim razem Ci się poszczescilo i był akurat ktoś kto zbadal próbkę. -
Tissaia wrote:Oj no to peszek Waldi. Dobrze ze poprzednim razem Ci się poszczescilo i był akurat ktoś kto zbadal próbkę.
No dokładnie. Cieszyć się że tydzień temu nie było problemu..Tissaia lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:No a ja se liczyłam ale się przeliczyłam.. I na wynik czekam do poniedziałku do 14. .co za babsztyle...
Waldi spokojnieMagistry też człowieki i wolny weekend im też się nalezy
A co do bab to olej je i ich frustracje.WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Ja sie tak czuje od 3 dni:)
Wiec kochana jedziemy na tym samym wozku
to musimy trzyamć za siebie kciuki
ale ja już nie mam nadziei... czekaż tylko aż temp rypnie w dół i jeszcze wyjdzie mi krótka faza lutealna...WaldhauzerM lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Sylwia91 wrote:Waldi trzeba było w takim razie zrobić w pon. Bo i tak na wynik czekasz a w pon na pewno byłaby dużo większa
Wiem wiem ale już nie chciałam zamieszania robić po za tym do ostatniej chwili liczyłam że jednak coś załatwię.. A jak już ze strzykawką wyskoczyły to nie wypada..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.