Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Ale leci cały czas czy była plama a przy podcieraniu już małe ilości? Też miałam taką krew na początku i baaardzo się bałam. Ja bym nospy nie brała.
Leci przy sikaniu, na podpasce brak. Nospe można bo jak byłam w pierwszej to lekarz mówił. -
No niby tak ale może też być niebezpieczna bo działa rozkurczowo. Czyli nie krwawisz tylko było plamienie, trochę poleciało i się uspokoi. Zobaczysz. Obserwuj sytuację ale w granicach rozsądku. Nie biegaj co chwilę do wc bo powinnaś leżeć. Będzie coraz mniejsze. U mnie to trwało dwa dni
-
Nie zdołowałyście, bo ja sobie zdaję sprawę, że nawet u zdrowej pary to jest około 25% w cyklu, ale mimo to, jak wyzbyć się nadziei, jak był seks bez zabezpieczenia w dni płodne, nie tylko, bo prawie przez cały cykl. Nie da się nie nastawiać...MajowyMaj
-
MajowyMaj wrote:Nie zdołowałyście, bo ja sobie zdaję sprawę, że nawet u zdrowej pary to jest około 25% w cyklu, ale mimo to, jak wyzbyć się nadziei, jak był seks bez zabezpieczenia w dni płodne, nie tylko, bo prawie przez cały cykl. Nie da się nie nastawiać...
dlatego Ci mówię z doświadczenia że stres związany z wyszukiwaniem objawów, szperaniem po forach i tematach to tylko dopasowywanie rzeczywistości do tego co akurat chcemy. Kochanie na pewno się uda w swoim czasie, a jeżeli Twój czas właśnie nadszedł to niedługo ujrzysz dwie kreseczki
pamiętaj tylko że stres szkodzi. I potencjalnej ciąży i w staraniach o nią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 17:20
-
nick nieaktualny
-
ja pierdziule dziewczyny chwile mnie nie było a tu takie akcje!?
Margaretka ja też bym powiedziała że jestem w ciąży i nie mówiła nic o o teście tylko 5 tydzien i koniec ... jak się nie uspokoi plamienie to jedź.. chyba że masz od kogo na własną rękę wziąć dupka...
tak czy inaczej głowa do góry będzie dobrze dziewczyno !! masz za sobą takie plecy tutaj że nie może być inaczej !!Karolina2787, 91patka91 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
KlaudyŚ wrote:Caly dzien temp.utrzymuje mi sie w 36,7 teraz mierzylam bo myslalam ze jakies chorobsko mnie bierze a tu taka sama jak rano
z tym że Ty dziś raczej nie szalejesz tylko odpoczywasz więc może i dlatego nic nie wzrosłoFabianCyprian
Tymuś