Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje Margaretka :*
Ja mam zaplanowane testowanie na jutro, ale nie wiem czy nie poczekać do ponidziałku.
Looknijcie na wykresik, tempka nie spadła, brzuszek się nie odzywa, tylko cycki bolą.
A jak tam się mają testujące jutro?
Buziaki28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Ja dzis sie strasznie wzruszam kolo 13 ogladalam program przygarnij mnie o psiakach ktore wzięli gwiazdy ze schroniska i psiak tak strasznie sie cieszyły a mi łza poszla.teraz ogladam suprise suprise i byla dziewcZynka ktora urodZiła sie dwa miesiace wcześniej no i juZ jest starsza i nie widzi.
Miala marzenie zeby zaspiewac z ania wyszkoni polaczyli niby ja przez skypa,i powiedziala ta ania ze nie moze byc przy niej ale ze jej zespol spelni chodz w części jej marzenie .
No i jak zaczela spiewac ta Ania podeszla do niej i zaspiewali razem a ja w placz -
Dobry wieczór laski
Mamy z moim Panem przerwę w robieniu, cały dzień jesteśmy na nogach przy czym zarobieni na maxa... ciągle tylko przenosimy, wypakujemy, układamy etc. Dzisiejszego dnia mam już dosyć, padam na pysk, dosłownie... Z pewnością jutro czeka Nas powtórka z rozrywki. Jeszcze sporo zostało Nam do ogarnięcia...
-
MajowyMaj wrote:Nie zdołowałyście, bo ja sobie zdaję sprawę, że nawet u zdrowej pary to jest około 25% w cyklu, ale mimo to, jak wyzbyć się nadziei, jak był seks bez zabezpieczenia w dni płodne, nie tylko, bo prawie przez cały cykl. Nie da się nie nastawiać...
hejka. u mnie też był pierwszy cykl z ovu, niestety dostałam wredna @.nie należy się załamywać
teraz zaczynam drugi cykl i czas pokaże, za każdym mijającym dniem jest jakas nadzieja i tego trzeba sie trzymacGizmo lubi tę wiadomość
Daj każdemu dniu
Szanse stania się
Najpiękniejszym w całym
Twoim życiu