Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:??? Porady???
No na przykład.. Śmiem podejrzewać że wiedzę mamy większą niż się lekarzom wydaje. Mało tego teraz już wiemy że nie mówią nam wszystkiego i gdyby tylko chcieli zleciliby wszystkie potrzebne badania..
zapachmalin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:No na przykład.. Śmiem podejrzewać że wiedzę mamy większą niż się lekarzom wydaje. Mało tego teraz już wiemy że nie mówią nam wszystkiego i gdyby tylko chcieli zleciliby wszystkie potrzebne badania..
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
A my byłybysmy od tego żeby pomagać pacjentom egzekwoWac to co im się należy i do czego mają prawo. Mało tego idąc na wizytę do lekarza żeby taka Pani Kowalska wiedziała po co tam idzie.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
szuflada wrote:Cześć dziewczyny, dopiero co dołączyłam
jestem dopiero po pierwszym cyklu starań wiec jeszcze nie wiem wszystkiego
Witamy w naszej bazie wiedzy i ekspertów w dziedzinie starań.. Służymy naszą wiedzą i doświadczeniem..
Nie obawiaj się pytań Gizmo.. Jak opowiesz nam o sobie to łatwiej nam będzie Ci coś doradzić..Gizmo, 91patka91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:No co Ty?? Poważnie??
albo juz mi na oczy pada. Na głowę juz za późno żeby rozum padl
A dzis wyczytalam ze kobiety w ciąży mogą miec zaburzenia pamięci i skupienia sie. Przez progesteron. Ze mozg sie zmniejsza czy wysycha... I z reguły sa to ciaze gdzie dziecko to....DZIEWCZYNKAWaldhauzerM, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:No tak. Jakiś mniejszy mi się zdawał wczesniej
albo juz mi na oczy pada. Na głowę juz za późno żeby rozum padl
A dzis wyczytalam ze kobiety w ciąży mogą miec zaburzenia pamięci i skupienia sie. Przez progesteron. Ze mozg sie zmniejsza czy wysycha... I z reguły sa to ciaze gdzie dziecko to....DZIEWCZYNKA
O proszę.. Nasze horyzonty się poszerzają...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.