Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:A avatar jeszcze leprzejszy. Masz juz dziecko?? Opowiedz cos o sobie. Jakies problemy zdiagnozowane w związku ze staraniami? Jak długie cykle...
O matko przesłuchanie prowadze.
Waldziu ratuj,
Co do problemów to nic mi o nich nie wiadomo bo w teorii staramy się od trzech cykli ale prawdę mówiąc dwa poprzednie były na zasadzie będzie to będzie jak nie to nie no i tak chyba wyszło ze akurat minelam się z owulacją. Dopiero od tego cyklu działamy konkretniejjestem właśnie po owulacji a cykle trwająmi tak od 30 do 32 dni góra
Gizmo lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Oczywiście jak przystało na takiego nowicjusza niemal od razu wkręcam sobie mnóstwo objawów, a bo cykl bolą, a bo coś tam
porażka, a to jeszcze dwa tygodnie czekania co najmniej przede mną! !
Gizmo lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:Oczywiście jak przystało na takiego nowicjusza niemal od razu wkręcam sobie mnóstwo objawów, a bo cykl bolą, a bo coś tam
porażka, a to jeszcze dwa tygodnie czekania co najmniej przede mną! !
nie Ty pierwsza i nie ostatnia ... Pobędziesz tu z Nami to w pypciu na języku objawów bedziesz się doszukiwać
My tu bardzo wnikliwie podchodzimy do każdego PRZYPADKU
Ps. Siku mnie wybudziłoi susza w ustach... Pić pić pić (objaw?)
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Dzisiaj mam 20 dc, temp. 36,4. Jestem nieprzytomna... Nowe miejsce i ja jak zwykle nie mogę spaćzdecydowanie czuwam, a nie śpię. Znając mnie to potrwa mi to kilka tygodni ;( Dziewczyny, co zrobić by mieć ciemniej w nocy w pokoju gdzie się śpi? Kupiliśmy rolety, ale to guzik daje
mam tak jasno jak przy pełni.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDokładnie też chciałam pisać o zasłonach
ja kupiłam sobie na olx piękne zasłony i jestem zadowolona
bo wcześniej sąsiedzi lubili nas podglądać hihi
a teraz nic nie zobaczą
bardzo polecam i są naprawde bardzo ładne. Zaciemniają pokój i można spać i nie tylko
hehe
-
nick nieaktualny
-
A daj spokoj ja juz od dwoch dni smigam a zamiast spadac temp zeby mi potwierdzic przyjscie to ta stoi (pewnie dzis nie przyjdzie)
Podejrzewam ze to moze zagnoezdzenie jest ale nie wiem zobaczymy jutro albo moze jeszcze dzis czy bede plamic narazie opoznienie ma 2 dni -
nick nieaktualny