Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Kasia oby tak dalej
a sen się ziści
Dziewczyny nie ma tego w świecie co się we śnie plecie. Jakbym Wam powiedziała co mi się dzisiaj śniło to byście padły chyba
Opowiadaj28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
nick nieaktualnyśniła mi się rozgwieżdżona noc i ogromny księżyc. Jakaś rakieta która krążyła i krążyła a potem uderzyła w księżyc i zostawiła tam krowę
na serio krowa na księżycu. Nie wiem co sobie o mnie pomyślicie ale tak właśnie było nic nie wymyślam.
Kasia1987, zapachmalin, Tuliska, Tissaia, Duśka;) lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:śniła mi się rozgwieżdżona noc i ogromny księżyc. Jakaś rakieta która krążyła i krążyła a potem uderzyła w księżyc i zostawiła tam krowę
na serio krowa na księżycu. Nie wiem co sobie o mnie pomyślicie ale tak właśnie było nic nie wymyślam.
Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Karolina2787 wrote:śniła mi się rozgwieżdżona noc i ogromny księżyc. Jakaś rakieta która krążyła i krążyła a potem uderzyła w księżyc i zostawiła tam krowę
hahahaha
Karolina2787 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO mam
: Symbol ten może oznaczać pasywną akcję, delikatność i otwarte spojrzenie, a także Twoje transcendentne zrozumienie. Krowa może też oznaczać samotność – w tym kontekście sygnalizuje, że brakuje Ci ciepła, cierpliwości i dobroci, oznacza, że Twoje życie powinno być bardziej skromne i skupione na spełnianiu się w rodzicielstwie. Kiedy widzisz wiele krów w stadzie, oznacza to, że zwracasz zbyt dużą uwagę na wiele różnych opinii. Jeśli widzisz dojenie krowy, oznacza to, że w życiu na jawie ktoś chce Cię wykorzystać. Mleko krowy to znak, że chcesz czerpać od kogoś zyski finansowe. Poza tym krowa jest symbolem miłości i płodności.
zobaczyć: szczęście, poczucie bezpieczeństwa i spokój -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO i mam jeszcze o księżycu z tej samej stronki: Księżyc to Królowa Niebios, związany jest więc z pierwiastkiem żeńskim, uznawano go za bardzo ważny atrybut Bogini Matki. Kojarzy się z subtelnością i zmiennością, gdyż takie cechy przywodzi na myśl księżycowa poświata.
Uosabia kobiecość także dlatego, że w ciągu miesiąca zmienia się wielokrotnie, a jego fazy można odnieść do przebiegu ciąży oraz porodu. Wiąże się go z przypływami i odpływami morza oraz z życiem uczuciowym osoby śniącej - objawia przecież zmienne humory i nastroje każdego człowieka.
Smerfetkaaa może i miałaś racjęzapachmalin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny