Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa Twój wykres mnie przerasta! Raz, że taki długi cykl, dwa, że może późna owulacja? Cholibka, nie wiem, ale to wszystko może oznaczać fasolinkę- na testowanie moglo być dla niej po prostu za wcześnie...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Dziewczyny u mnie dziś dziwny śluz, de facto nie wiem jak go zapisać... Dałam W, ale nie wiem czy poprawnie.
Jest go przede wszystkim mega dużo.
Troche wodnisty momentami, ale ze wstawkami kremowo-mlecznymi, momentami kawałki rozciągliwe, ciapa taka wszystkie rodzaje śluzu w tej ciapie....
Jak byście to zanaczyły?
Ewelina17007 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Kasia1987 wrote:Gaduaaa Twój wykres mnie przerasta! Raz, że taki długi cykl, dwa, że może późna owulacja? Cholibka, nie wiem, ale to wszystko może oznaczać fasolinkę- na testowanie moglo być dla niej po prostu za wcześnie...
gdyby nie OF to bym była pewna że jestem w ciąży... ale przez to że wyznaczył owulację tak późno to się wstrzymuję i zastanawiam że może faktycznie coś się jednorazowo przesunęło... no nie wiem na prawdę jestem zakręcona samaFabianCyprian
Tymuś
-
Kasia1987 wrote:Dziewczyny u mnie dziś dziwny śluz, de facto nie wiem jak go zapisać... Dałam W, ale nie wiem czy poprawnie.
Jest go przede wszystkim mega dużo.
Troche wodnisty momentami, ale ze wstawkami kremowo-mlecznymi, momentami kawałki rozciągliwe, ciapa taka wszystkie rodzaje śluzu w tej ciapie....
Jak byście to zanaczyły?
FabianCyprian
Tymuś
-
Hmmm ja bym go nie określała jako rozciagliwy, bo moim zd to już nie jest sluz płodny.
Może to jakaś faza przejściowa?
Przynajmniej mam jeden wielki plus u siebie- tempki zawsze są u mnie podręcznikowe, tzn dwie jasne fazy, żadnych gór i dolin, ale jasne rozdzielenie kiedy co... To dużo ułatwia, bo chociaż mniej więcej wiem co i jak...
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Kasia1987 wrote:Hmmm ja bym go nie określała jako rozciagliwy, bo moim zd to już nie jest sluz płodny.
Może to jakaś faza przejściowa?
Przynajmniej mam jeden wielki plus u siebie- tempki zawsze są u mnie podręcznikowe, tzn dwie jasne fazy, żadnych gór i dolin, ale jasne rozdzielenie kiedy co... To dużo ułatwia, bo chociaż mniej więcej wiem co i jak...
no a wodnisty to chyba taki coś czuje się morko.. dużo... ale jak go złapiesz to się nie rozciągniehaha
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Witam was niedzielnie!
mi dzisiaj spadła temperatura, nie wiem czemu bo @ mam dopiero dostać w środę. Stres mnie lekki wziął, bo jak przyjdzie dzisiaj to wszystkie badania co mam zaplanowane w tym cyklu szlag trafi
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:Witam was niedzielnie!
mi dzisiaj spadła temperatura, nie wiem czemu bo @ mam dopiero dostać w środę. Stres mnie lekki wziął, bo jak przyjdzie dzisiaj to wszystkie badania co mam zaplanowane w tym cyklu szlag trafi
Może to tylko chwilowy spadek przez ten stres a jutro odbije