Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Klementynka07 wrote:KlaudyS & WaldHauzerM dziekuje Wam!
Dziewczyny powiedzcie czy te wyresy rzeczywiscie pomagaja?
Do tej pory nie mierzylam temp, sluz obserwowalam ale zadnych notatek nie prowadzilam, testy owulacyjne robilam w polowie cyklu i rzadko wychodzily pozytywne.
Mysle, ze czas bardziej zinterpretowac wlasny organizm, tylko czy to ma sens? Nie chce nikogo urazic, ale jestem taka niedowiarka i na dodatek starsznie niecierpliwa.
A ile dni trwa Twój cykl?? Może trzeba by było zrobić badanie Progesteronu jeśli tak jak piszesz rzadko testy są pozytywne..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Do tej pory nie mierzylam temp, sluz obserwowalam ale zadnych notatek nie prowadzilam, testy owulacyjne robilam w polowie cyklu i rzadko wychodzily pozytywne.
Mysle, ze czas bardziej zinterpretowac wlasny organizm, tylko czy to ma sens? Nie chce nikogo urazic, ale jestem taka niedowiarka i na dodatek starsznie niecierpliwa.FabianCyprian
Tymuś
-
Mysle, ze czas bardziej zinterpretowac wlasny organizm, tylko czy to ma sens? Nie chce nikogo urazic, ale jestem taka niedowiarka i na dodatek starsznie niecierpliwa.Klementynka07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:A ile dni trwa Twój cykl?? Może trzeba by było zrobić badanie Progesteronu jeśli tak jak piszesz rzadko testy są pozytywne..
Cykl mialam przewaznie regularny 28-29 dni, ale w miedzyczasie mialam torbiel, ktora rozregulowala wszystko, zaniknela z potwierdzeniem lekarskim, wiec bylam spokojniejsza, cykla wracal do nromy, ostatnie dwa to byly jak w zegarku 28-29 dni... ale cos z to owulacja u mnie jest nie tak.
Kupilam mnostwo testow owulacyjnych ale zawsze robilam w okolo polowie cyklu i nie wychodzily pozytywnie, tzn pierwsza kreseczka slabsza od drugiej a z tego co wiem, to wynik taki zalicza sie tez do negatywnych.
Kolejna miesiaczak powinnam dostac 2 dni temu, nie dostalam i dzisiejszy wynik testu ciazowego to negatywny.
Ale.... tydzien temu bylam u gina i ona mi mowi, ze jestem w fazie owulacji i pecherzyk idealny wiec kazala nam dzialac. Wychodzi na to ze owulacja nastapila tydzien przed spodziewana miesiaczka wtf?
-
Karolina testowała chyba i Smerfetka dzis miała. Agatali już @ ma
taka była ostatnia lista chyba
13 marca testują Karolina2787 Smerfetkaa Agatali
14 marca testują Daga
19 marca na test siknie Duśka Ewelina17007
20 marca sikańca zrobi Eveli_na
24 marca siknie na test Kasia1987
27 marca na test siknie Caro
31 marca zakończy testowanie TissaiaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 10:44
agatali lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Gizmo mnie mozesz na 17 wpisac:)
Dopoki malpa sie nie pojawi do tego czasu bede bete robic:)
17 marca betę zrobi KlaudyŚ i Gizmo
31 marca zakończy testowanie Tissaia -
Gizmo wrote:Karolina testowała chyba i Smerfetka dzis miała. Agatali już @ ma
taka była ostatnia lista chyba
13 marca testują Karolina2787 Smerfetkaa Agatali
14 marca testują Daga
31 marca zakończy testowanie Tissaiatrzymam mocno kciukasy za wszystkie laseczki testujące w tym miesiącu! !
Gizmo, ja też dziś zaliczyłam nocne wycieczki na siku, PRZYPADEK? :pGizmo lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:A 27 ja testuję
trzymam mocno kciukasy za wszystkie laseczki testujące w tym miesiącu! !
Gizmo, ja też dziś zaliczyłam nocne wycieczki na siku, PRZYPADEK? :p
już dopisuję
14 marca testują Daga
17 marca betę zrobi KlaudyŚ i Gizmo
27 marca na test siknie Caro i Szuflada
31 marca zakończy testowanie Tissaia
Powodzenia życzę wszystkim