Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysmerfetkaaa wrote:Tak chciałabym żeby ta @ nie przylazła. Właśnie dziwi mnie tempka, zawsze spada przed @ tak nisko chociaż z moich obliczeń to powinna przyjść jutro a ov wyznaczył na dzisiaj.
Jak dla mnie to ta Twoja tempka nie jest taka niskai stoi więc może jeszcze będzie skok
moja to spadła...
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Ta, okno mam wielkie
Nie da się spać
całą noc czuwałam, bo mi daje w oczy. Mojego to nie rusza, on wszędzie potrafi spać
No to spróbuj z zasłonami ja kupiłam sobie z tych: http://olx.pl/oferta/zaslony-zaslonki-firany-firanki-na-przelotkach-mix-kolor-CID628-IDaAIxZ.html
Moje są te czarno-biało-srebrnebardzo ładnie się prezentują no i co ważne zaciemniają elegancko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ach dziewczyny, ale miałam sen...
Ze byłam z moim w restauracji na kolacji takiej w plenerze jakby i mnie tknęło, żeby testa zrobić. No i co.. dwie krechyi pamiętam, że zaraz robiłam fotę telefonem, bo pomyślałam, że trzeba pokazać Waszej komisji ds analizy testów hahahaha
U mnie cd wysokiej tempki... Tyle
Gaduaaa, Sylwia91 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nadrobiłam wszystko hahaha ale kurczę mam mgłę mózgową...
wiem że była nowa koleżanka - Witam ... próba założenia jakiegoś stowarzyszenia obrony praw pacjentów z Maliną w recepcji
Margaretka się nie odezwałajejka mam nadzieję że u Ciebie wszystko w porządku!
zapachmalin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś