X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś robiłam test zaraz po zmierzeniu tempki ale wiedziałam że będzie negatyw bo spadła. Co do bety to poczekam jeszcze bo @ lubi zaskakiwać i może się pojawić jeszcze dziś. Ja nie wiem ile kosztuje u mnie nawet :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetkaaa wrote:
    Hej dziewczyny, ja czekam na testowanie do jutra. Tempka spadła. Brzuch się nie odzywa. Buuuu

Hej kochana czyli następna z dziwnym przypadkiem ;) witamy w gronie :D hehe

• smerfetkaaa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak chciałabym żeby ta @ nie przylazła. Właśnie dziwi mnie tempka, zawsze spada przed @ tak nisko chociaż z moich obliczeń to powinna przyjść jutro a ov wyznaczył na dzisiaj.

28lat
    Mama aniołka 3.10.2016 (*)
    29.10.2017 (*)
    3 rok starań
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej melduje 37.1 nadal a dziś 8dpo.. Zaraz postaram się Was nadrobić bo wczoraj był spontan i pojechaliśmy do znajomych :) na grillo ognisko hehe

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetkaaa wrote:
    Tak chciałabym żeby ta @ nie przylazła. Właśnie dziwi mnie tempka, zawsze spada przed @ tak nisko chociaż z moich obliczeń to powinna przyjść jutro a ov wyznaczył na dzisiaj.

Jak dla mnie to ta Twoja tempka nie jest taka niska :) i stoi więc może jeszcze będzie skok :) moja to spadła...

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Anulka pewnie masz okno balkonowe co? I to dlatego tak jasno? Czy jak?

Ta, okno mam wielkie :/ Nie da się spać :( całą noc czuwałam, bo mi daje w oczy. Mojego to nie rusza, on wszędzie potrafi spać :D

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    Ta, okno mam wielkie :/ Nie da się spać :( całą noc czuwałam, bo mi daje w oczy. Mojego to nie rusza, on wszędzie potrafi spać :D

No to spróbuj z zasłonami ja kupiłam sobie z tych: http://olx.pl/oferta/zaslony-zaslonki-firany-firanki-na-przelotkach-mix-kolor-CID628-IDaAIxZ.html

Moje są te czarno-biało-srebrne :) bardzo ładnie się prezentują no i co ważne zaciemniają elegancko.

• smerfetkaaa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Jak dla mnie to ta Twoja tempka nie jest taka niska :) i stoi więc może jeszcze będzie skok :) moja to spadła...

No dzisiaj spadła, już wpisałam na wykresie dzisiejszą.

28lat
    29.10.2017 (*)
    3 rok starań
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,

Mówiłam mojemu - kupimy ciemne rolety to uparł się, że nie... Z tymi zasłonami pokombinuję :) Dzięki <3

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaż powiem Ci że u mnie w pokoju nie jest tak jasno to może dla mnie są ok ale radziłabym Ci kupić na podobę tylko ciut grubsze i ciemne to wtedy będzie git :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 07:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetkaaa wrote:
    No dzisiaj spadła, już wpisałam na wykresie dzisiejszą.

A to jeszcze nie tak bardzo :) kochana nie ma @ zawsze jest nadzieja :D jakby co czekamy razem ;)

• smerfetkaaa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A to jeszcze nie tak bardzo :) kochana nie ma @ zawsze jest nadzieja :D jakby co czekamy razem ;)
    Nasza wyrocznia każe nam czekać

28lat
    29.10.2017 (*)
    3 rok starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie :) trza czekać ale nie myślmy o tym lepiej to może nie przyjdzie ;)

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach dziewczyny, ale miałam sen...
    Ze byłam z moim w restauracji na kolacji takiej w plenerze jakby i mnie tknęło, żeby testa zrobić. No i co.. dwie krechy :) i pamiętam, że zaraz robiłam fotę telefonem, bo pomyślałam, że trzeba pokazać Waszej komisji ds analizy testów hahahaha :D
    U mnie cd wysokiej tempki... Tyle :)

cd4f3562c1f35980fc59d99badbc7d27.png

Gaduaaa, Sylwia91 lubią tę wiadomość

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• smerfetkaaa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kilka dni temu też miałam sen o dwóch pięknych krechach

Kasia1987 lubi tę wiadomość

28lat
    29.10.2017 (*)
    3 rok starań
  • smerfetkaaa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dokładnie :) trza czekać ale nie myślmy o tym lepiej to może nie przyjdzie ;)

Jak nie myśleć jak te myśli same przychodzą.

Kasia1987 lubi tę wiadomość

28lat
    29.10.2017 (*)
    3 rok starań
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina wcale dużo Ci temp nie spadała :) nadal jest w fazie wyższych ... także głowa do góry... póki @ nie ma... nie przejmuj się negatywnym testem :)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no sny to piękne macie :) ja dzisiejszego nie pamiętam ale wczoraj byłam medium i rozmawiałam z nieznajomym duchem ;) hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Karolina wcale dużo Ci temp nie spadała :) nadal jest w fazie wyższych ... także głowa do góry... póki @ nie ma... nie przejmuj się negatywnym testem :)

Dzięki Ty wiesz jak pocieszać kochana :D

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobiłam wszystko hahaha ale kurczę mam mgłę mózgową...
    wiem że była nowa koleżanka - Witam ... próba założenia jakiegoś stowarzyszenia obrony praw pacjentów z Maliną w recepcji :)
    Margaretka się nie odezwała :( jejka mam nadzieję że u Ciebie wszystko w porządku!

zapachmalin lubi tę wiadomość

‹‹ 601 602 603 604 605 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ