Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Nie zdążyłam Karolinie powiedziec ze ja z mazowieckiego. Ze czasem w strone Warmii i Mazur jeżdżę.
Nie zdążyłam Klaudii o becie powiedziec
Dupa dupa dupazła jestem
Chyba mnie sciaglas bo po kapieli postanowilam poczytac co przez ten czas napisalyscie aby jutro nie miec duzo nadrabiania taka lektura przed spaniem:)WaldhauzerM, 91patka91, Gizmo lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Chyba mnie sciaglas bo po kapieli postanowilam poczytac co przez ten czas napisalyscie aby jutro nie miec duzo nadrabiania taka lektura przed spaniem:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 22:23
91patka91 lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Patka będziemy oglądać Annabelle
lubię horrory Jamesa Wana, w Annabelle też się jakoś przyłożył chyba ale numer jeden to dla mnie Obecność.. No i Naznaczony wszystkie części bardzo trzymają w napięciu.
Ja nie lubię tego gatunku.. Mam pietra..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 22:26
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Skoro jesteś dwa dni po terminie @ to rób betę
tylko, że ja jakoś nie widzę na wykresie, żeby cokolwiek zwiastowało zagnieżdzenie
Sandra tez mi wlasnie pisala zeby czekac i pewnie zaczekam do tego czwartku . przeczytalam przed chwila ze beta u mnie 35 zl to jednak troche za duzoGizmo lubi tę wiadomość