Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Skoro jesteś dwa dni po terminie @ to rób betę
tylko, że ja jakoś nie widzę na wykresie, żeby cokolwiek zwiastowało zagnieżdzenie
No widzisz.. Któraś dzisiaj pisała że paczyła wykresy w galerii i nie wszystkie mają ten jednodniowy spadek a się udało..Gizmo, KlaudyŚ lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
91patka91 wrote:Gizmo poszla? A jeszcze by powiedziala Ci o tej becie;) jaki tam wg wynik masz diesz jutro?
Mi dziś się ciemno zrobiło w kościele i bym chlapnęła na ławkę alecóra mnie trzymała mocno pod rękę. Boki cycków mniebolą pod pachami i sutki. Brzuch napirza i jajniki. Wredna jak nic będzie -
Ja tez sie boje zawsze swiatla wszystkie po drodze zapalam i biegiem ale lubie anabel ogladalam obecnosc tez super a tego naznaczonego musze obejrzec niedlugo na tvn 7 ma byc przypadek 39 cos mi sie kojarzy ze ogladalam ale przypomne sobie. Nie moge sie doczekac kiedy bedzie the boy w necie zaluje ze do kina nie pojechalam
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Jestem jestem
Mi dziś się ciemno zrobiło w kościele i bym chlapnęła na ławkę alecóra mnie trzymała mocno pod rękę. Boki cycków mniebolą pod pachami i sutki. Brzuch napirza i jajniki. Wredna jak nic będzie
Kurcze niedobrze się dzieje.. Miejmy nadzieję że to tylko jednorazowa akcja..
Ale ktoś tu zapomniał nasze motto..Gizmo lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Jestem jestem
Mi dziś się ciemno zrobiło w kościele i bym chlapnęła na ławkę alecóra mnie trzymała mocno pod rękę. Boki cycków mniebolą pod pachami i sutki. Brzuch napirza i jajniki. Wredna jak nic będzie
Ale to dobry objaw . ja caly czas trzymam kciuki zeby do ciebie nie przyszla91patka91, Gizmo, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:No widzisz.. Któraś dzisiaj pisała że paczyła wykresy w galerii i nie wszystkie mają ten jednodniowy spadek a się udało..
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Jak juz mam czekac to poczekam do 14dpo czyli do czwartku
Musze jakos dac rade ale moze w srode zrobie test jeszcze raz bo w srode mam rehabilitacje a na nich laser i magnetronix i nie mozna go miec w trakcie trwania ciazyGizmo, WaldhauzerM, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny,
ja ide spac
Gizmo - starasz sie o czwarte - czad! trzymam kciuki - nie ma @ jest nadziejatez chcialabym czworke w przyszlosci ..
Klaudys - nie robilabym testu, zmieniam zdanie, przeczytalam na innym watku, ze czasami czekalas 12-14dpo na @ - poczekaj na spokojnie do czwartku, co ma byc to bedzie
dobranoc Wam wszystkim
PS. Waldi - wmow sobie, ze musisz byc zdrowa i jestes zdrowa - niech chorobsko spada na szczaw - moze autosugestia zadzialaGizmo, WaldhauzerM, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:hej dziewczyny,
ja ide spac
Gizmo - starasz sie o czwarte - czad! trzymam kciuki - nie ma @ jest nadziejatez chcialabym czworke w przyszlosci ..
Klaudys - nie robilabym testu, zmieniam zdanie, przeczytalam na innym watku, ze czasami czekalas 12-14dpo na @ - poczekaj na spokojnie do czwartku, co ma byc to bedzie
dobranoc Wam wszystkim
PS. Waldi - wmow sobie, ze musisz byc zdrowa i jestes zdrowa - niech chorobsko spada na szczaw - moze autosugestia zadzialatrzeba się jakoś odmlodzic
rozowyflaming, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciekawostka:
odnosnie zagniezdzania - wyczytalam na niemieckim forum, ze zagniezdzenie ma najczesniej miejsce ok. 6 dnia cyklu (srednia, chociaz u Niemek to pewnie wszystko jak w zegarku, norma to 4-10dpo) i nie zawsze musi byc ten spadek - wiec do wszystkich dziewczyn bez spadku (czyt. mnie tez)
jest nadziejaou je ou je ou je
dobranoc!
PS. oczywiscie specjalistka nie jestem, wy sie lepiej znacie, tak tylko chcialam sie podzielic informacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 22:57
Gizmo lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:hej dziewczyny,
ja ide spac
dobranoc Wam wszystkim
PS. Waldi - wmow sobie, ze musisz byc zdrowa i jestes zdrowa - niech chorobsko spada na szczaw - moze autosugestia zadziala
Dzięki kochanarozowyflaming lubi tę wiadomość