Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
16 masz szyjke średnio, miekką , otwartą na następny dzień masz wysoko.. ale to raczej nie możliwe żeby przez jeden dzień się podniosła.. hmmm pewno miałaś i 16 i 17dc średnio, miekką , otwartą... obstawiam 17 dc
czekoladowamufinka, Kasia1987 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGizmo sto lat!!!!! masz urodziny w tym samym dniu co moja przyjaciolka! musisz byc przekochana osoba! rybki to wyjatkowy znak zodiaku!! zycze Tobie upragnionych dwoch kreseczek!!!!
Klaudys woooww! tempka rosnie! brawo!!!! nawet nie wiesz jak sie ciesze! trzymam kciuki!!!!
Gaduaaa piekna temperatura! lubie wyoskieniech rosnie, rosnie rosnie i groszek ci wyrosnie !!!!
Kasiu tez mam przerywana kreske
Rozowyflaming melduje bialy test i oznajmia, ze jutro nie sika, czeka do srody.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 07:54
Gaduaaa, Gizmo, Kasia1987, WaldhauzerM, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Dzień dobry wszystkim
Waldi niestety Twoje chuchanie nie sprawdziło siępewnie dlatego że za daleko.
Dziś spadek tempki i @ w nocy przylazłatakże zaczynam nowy cykl. A co tam u Was kochane? Jakie Newsy?
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:No cóż kochane następny cykl będzie lepszy już mam nadzieję że bez antybiotyków, no i wieśka zaczynam brać od dziś
może coś pomoże.
mam nadzieję że w następnym się uda
Karolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:3mam kciuki za kolejny cykl Karola
mam nadzieję że w następnym się uda
Dziękujęna pewno będzie zdrowszy od poprzedniego
także nie dołuję się.
Gizmo na bank @ bo u mnie nie zaczyna się od plamienia nigdy zawsze od razu mam dość silne krwawienia no ale pewnie dlatego że mam krótką @ bo tylko 4 dniowąGaduaaa, Kasia1987 lubią tę wiadomość