Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurcze ten czas po owulce a przed @ lub testowaniem jest najgorszy....
Masakra. Chciałoby się go przyspieszyć i wiedzieć- wóz albo przewóz...
Oczekiwanie na owulkę jest dużo przyjemniejsze...
Karolina2787, KlaudyŚ, 91patka91 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:No inaczej być nie może
Klaudyś niewierny Tomaszu
hihi ale dobrze gadasz ja też uwierzyłabym dopiero gdybym zobaczyła. Jednak zdania co do Twego groszka nie zmieniam
No niech ci bedzie ale trzymaj jeszcze kciuki do czwartku:)Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Kochana oczywiście co to byla by za strona ktora w podstawowym koncie bie ma wyzn owulki. Mierzenie temp.nie mialo by wtedy sensu
No bo już myślałam że takie zdzierusy tuto gitara zobaczymy czy się zgodzi z moim kalendarzem. Kurcze oby mój szybko się wykurował bo jak chory to też nie bardzo z
ech... nie no kuźwa nie może mi popsuć tego cyklu nic! Co jeszcze kobiety podpowiecie by pomóc sobie w jakiś sposób jeszcze? Macie pomysły
chcę wycisnąć z tego cyklu jak najwięcej się da!
a co tam szaleć to szaleć hihi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:No bo już myślałam że takie zdzierusy tu
to gitara zobaczymy czy się zgodzi z moim kalendarzem. Kurcze oby mój szybko się wykurował bo jak chory to też nie bardzo z
ech... nie no kuźwa nie może mi popsuć tego cyklu nic! Co jeszcze kobiety podpowiecie by pomóc sobie w jakiś sposób jeszcze? Macie pomysły
chcę wycisnąć z tego cyklu jak najwięcej się da!
a co tam szaleć to szaleć hihi
Moj tez teraz byl chory stekal jak by umieral:d ale ochote nadal mial:)
Karolina a bierzesz jakies witaminki?Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Gizmo- Wszystkiego najlepszego a przede wszystkim zielonego groszka :*)
Karolina 2187 nie martw się nie będziesz sama, u mnie tempka spadła więc ta @ wredota też pewnie przylezie.
Miałam zawieść chłopców do przedszkola i podskoczyć po test a jak na złość chłopcy się pochorowali- kaszlą i mają katar... wrrr a byłam pewna, że jeszcze mam pochowane jakieś teściory- nie zdążyły się uchować
Karolina2787 lubi tę wiadomość
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Moj tez teraz byl chory stekal jak by umieral:d ale ochote nadal mial:)
Karolina a bierzesz jakies witaminki?
Klaudyś biorę kwas foliowy, żurawinę i siemię lniane chociaż na czas antybiotyku przestałam bo pisało że to na nic bo się nie przyswaja wtedy. No i od tego cyklu wieśka zaczynam brać do owulki. Co do snów sprawdzałaś w senniku? Ja słyszałam że jak śnią się osoby które żyją ale jako nie żywe to oznacza wręcz coś odwrotnego, że bedą żyli bardzo długo