Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:Hej jestem tu nowa:-) My z Narzeczony również podjęliśmy starania o maluszka to był nasz pierszy cykl niestety nie udało się chociaz bardzo chcialam. Bo lekarz nakierował mnie kiedy będzie kandydowanie i serduszkowaliśmy 4dni pod rząd i potwory lerzałam jeszcze i nic
chociaz wszystko przedpowiadało ciąży. Dziś czar prysł
LAT 22,CYKLE ZAZWYCZAJ 25-27
Witamy Cię w naszym groniei życzymy szybkiego zafasolkowania
-
Judi22 wrote:Hej jestem tu nowa:-) My z Narzeczony również podjęliśmy starania o maluszka to był nasz pierszy cykl niestety nie udało się chociaz bardzo chcialam. Bo lekarz nakierował mnie kiedy będzie kandydowanie i serduszkowaliśmy 4dni pod rząd i potwory lerzałam jeszcze i nic
chociaz wszystko przedpowiadało ciąży. Dziś czar prysł
LAT 22,CYKLE ZAZWYCZAJ 25-27
Judi nawet jeśli spełnisz wszystkie "warunki", robisz to ile razy trzeba i jak trzeba i kiedy trzeba to wciąż może nie zaskoczyć, to zupełnie normalne... Zoacz sobie ile jest % szans na zapłodnienie mimo serduszkowania w dobrym czasie... chyba jakoś 30kilka %....Karolina2787 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Buuu nie znosze tej szarości, ale nie chcę płacić tylko za kolor...
Bo sorki, ale całe te detektory to pierdoła na resorach....KlaudyŚ, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Buuu nie znosze tej szarości, ale nie chcę płacić tylko za kolor...
Bo sorki, ale całe te detektory to pierdoła na resorach....
Dokładnie, zgadzam się z Tobą. Dlatego też w szarościach jestemszkoda mi trochę kasy za pokolorowanie. Z punktów się uzbiera
hehe
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Karolina- oj nie, nie życzymy sobie mieć aż tylu wykresów żeby się nazbierało punktów na premium- my sobie życzymy zafasolkować na tym szarym wykresie już!
Klaudia- Ty chociaż masz powód, bo masz super szansę i raczej jesteś w ciązy, a ja odświeżam swój wykres będąc ledwo po owu -chyba mam nadzieję, że się tam coś samo zribi i jak zajrzę to nagle zielonego groszka zobaczę?:D
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Karolina- oj nie, nie życzymy sobie mieć aż tylu wykresów żeby się nazbierało punktów na premium- my sobie życzymy zafasolkować na tym szarym wykresie już!
Klaudia- Ty chociaż masz powód, bo masz super szansę i raczej jesteś w ciązy, a ja odświeżam swój wykres będąc ledwo po owu -chyba mam nadzieję, że się tam coś samo zribi i jak zajrzę to nagle zielonego groszka zobaczę?:D
Kasiu ależ oczywiście że nikomu nie życzę ja w l.poj myślałam tylko o sobie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziękuje ci bardzo za odpowiedz.Gaduaaa wrote:nie
to znaczy że była owulacja i progesteron ładnie działa.. w sensie że jak doszło do zapłodnienia to pomaga się zagnieżdzić i utrzymywać później ciąże...
jakbyś miała niską temp po owulacji albo jakby ci zaczęła spadać wcześniej niż 10dpo to by znaczyło że masz problem z progesteronem... a skoro temp po owu jest ciągle wyższa od twojej podstawowej to znak że progesteron działa a faza lutealna jest prawidłowa póki coGaduaaa lubi tę wiadomość
Ewelina -
Witam was dziewczyny poniedziałkowo
U mnie tempka odbiła do góry i od razu jest mi lepiej bo jest szansa, że @ nie przyjdzieGaduaaa, Karolina2787, KlaudyŚ, WaldhauzerM, 91patka91, Tuliska lubią tę wiadomość