Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolinka tulam :* bedzie dobrze zobaczysz!
Klaudyś obiecałaś robić test albo betę jak urośnie tempka wrrrr!!!!
A teraz newsy ode mnie - wróciłam od lekarza, zwolnienie mam do 17, bo 17 mam już wizytę u gina. Pobrali mi krew i mam jutro dzwonić i pytać jak wyniki. Oby było dobrze...Karolina2787, foxylady, WaldhauzerM, Gizmo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Karolinka tulam :* bedzie dobrze zobaczysz!
Klaudyś obiecałaś robić test albo betę jak urośnie tempka wrrrr!!!!
A teraz newsy ode mnie - wróciłam od lekarza, zwolnienie mam do 17, bo 17 mam już wizytę u gina. Pobrali mi krew i mam jutro dzwonić i pytać jak wyniki. Oby było dobrze...
Dzięki kochana :* tak jak wcześniej pisałyśmy że nie martwię się tym cyklem wyjątkowo bo sama wiesz dlaczego. Następny będzie lepsiejszya Ty się nie masz o co martwić będzie pięknie i zdrowo!
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Dzięki kochana :* tak jak wcześniej pisałyśmy że nie martwię się tym cyklem wyjątkowo bo sama wiesz dlaczego. Następny będzie lepsiejszy
a Ty się nie masz o co martwić będzie pięknie i zdrowo!
Obyś miała rację... najgorzej jak się okaże że mam jakąś bakterię i trzeba podać antybiotyk. Miałam rozmowę z dyrektorką bo jak zadzwoniłam do sekretariatu to akurat ona odebrałaPorażka, nie była do końca zadowolona, powiedziałam jej że nie wracam jeszcze, mam przedłużone zwolnienie i w czwartek wizytę u gin. bo się dowiedziałam, że jestem w ciąży także zobaczymy co on zadecyduje. Skleiło ją totalnie i była chyba zła, ale wisi mi to, bo tyle się starałam o dziecko, że ono jest dla mnie najważniejsze, a u nich i tak nie będę pracować bo umowę mam do końca miesiąca.
Gizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Ja też tak mam, czasami do tego gorączkuję
U mnie bez przeciwbólowych nie da radywszystko mnie boli cały brzuch, nogi szczególnie uda strasznie i biegunkę mam
masakra jakaś. Dobrze że tylko jeden dzień to trwa bo bym nie wyrobiła. A tak by było cudownie rzygać rano dla kropka
hehe
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Obyś miała rację... najgorzej jak się okaże że mam jakąś bakterię i trzeba podać antybiotyk. Miałam rozmowę z dyrektorką bo jak zadzwoniłam do sekretariatu to akurat ona odebrała
Porażka, nie była do końca zadowolona, powiedziałam jej że nie wracam jeszcze, mam przedłużone zwolnienie i w czwartek wizytę u gin. bo się dowiedziałam, że jestem w ciąży także zobaczymy co on zadecyduje. Skleiło ją totalnie i była chyba zła, ale wisi mi to, bo tyle się starałam o dziecko, że ono jest dla mnie najważniejsze, a u nich i tak nie będę pracować bo umowę mam do końca miesiąca.
No i pewnie kochana sr...j na wszystkich Ty i dzidzia jesteście najważniejsi
Anula cichaj cichajSylwia91, foxylady, Gizmo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:U mnie bez przeciwbólowych nie da rady
wszystko mnie boli cały brzuch, nogi szczególnie uda strasznie i biegunkę mam
masakra jakaś. Dobrze że tylko jeden dzień to trwa bo bym nie wyrobiła. A tak by było cudownie rzygać rano dla kropka
hehe
Ja zawsze to samo!
Zamiast bieguny marzymy o rzyganiu dla kropka hahahahahah boskozapachmalin, Karolina2787 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane