Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monika to wygląda super, bo akurat masz spadek mały ok 10 dpo- właśnie dziś cytowałam takie artykuły, gdzie o tym pisali...
Więc to może być TOKarolina2787, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Monika to wygląda super, bo akurat masz spadek mały ok 10 dpo- właśnie dziś cytowałam takie artykuły, gdzie o tym pisali...
Więc to może być TOKasia1987, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
smerfetkaaa wrote:Co do snów, w grudniu śniło mi się, że mój dziadek umarł i powiedziałam o tym wujkowi a on mówi a to będzie długo żył.... Niestety 2 tygodnie to nie długo...
Kochana mi sie kiedyś śniło ze zadzwonili do mnoe ze babcia nie żyje... A driga babcia akurat w szpitAlu leżała.. 2. Dni potem zmarła..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Kochana mi sie kiedyś śniło ze zadzwonili do mnoe ze babcia nie żyje... A driga babcia akurat w szpitAlu leżała.. 2. Dni potem zmarła..
Jak śnią się takie głupoty to człowiek wstaje bardziej zmęczony niż się położył, ale coś musi być w tych snach.28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
smerfetkaaa wrote:Jak śnią się takie głupoty to człowiek wstaje bardziej zmęczony niż się położył, ale coś musi być w tych snach.
No właśnie.. A że to było 17 grudnia to święta straciły sens..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
OvuF wyznaczył mi na wczoraj
Wg moich obliczeń dzisiaj...
A nie mam testu, żeby sprawdzić czy jest coś na rzeczy... a 7dpo zaczął się ból prawego jajnika, taki tępy i piekący nawet teraz tak mam.28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań