SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowamufinka wrote:
    A ja pracuje z dzieciaczkami i dzisiaj jak tak na nie patrzyłam to tak bardzo bardzo zapragnęłam
    Juz swojego....
    Dzis temp niewiele wyższa niz wczoraj, miec nadzieje?
    nadzieja jest zawsze :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    Karolinka jak się czegoś dowiesz w tym temacie to pisz, ja też mam grupę 0Rh- a mój ślubny nie wiadomo :/

Ok :) bd Cię na bieżąco informować co i jak :) zapytaj się swojego jaką ma grupę krwi.

Ja w tym roku bd składać papiery do szkoły dla opiekunek :)

• foxylady Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny i u mnie pojawiła się drobna nadzieja :) choć faza lutealna trochę zbyt krótka... ale zobaczymy :) chcę być dobrej myśli :D

Nikoludek <3
    27.12.2016 r., 4180g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    foxylady wrote:
    Dziewczyny i u mnie pojawiła się drobna nadzieja :) choć faza lutealna trochę zbyt krótka... ale zobaczymy :) chcę być dobrej myśli :D

A ilu dniowe cykle masz?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo nie... moja Luna cieczkę dostała... to pies dostał a ja dalej czekam ! haha

Karolina2787, Allmita, WaldhauzerM, Gizmo, Tuliska, 91patka91, Sylwia91 lubią tę wiadomość

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaa moze ona zabrala ja na swoje barki zeby pani miala spokoj na reszte miesiecy :)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Gaduaa moze ona zabrala ja na swoje barki zeby pani miala spokoj na reszte miesiecy :)
    hahahaha dobrze by było ^_^

ale Pani się coś nie ciekawie dzis czuje kurde...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ooo nie... moja Luna cieczkę dostała... to pies dostał a ja dalej czekam ! haha

Ty mi tu nie czekaj bo nie masz na co! groszek chyba Ci miesza w tej główce ;)

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    Oj ciężką mam teściówke a coś czuje ze z dzidziusiem będzie jeszcze gorzej, pewno nie da mi nic przy nim zrobić :/

Kochana.. Nie daj sobie w kaszę dmuchać..

Ja teściowej powiedziałam że to moje dziecko i ona swoje już wychowała..

Zawsze możesz powiedzieć że to Twoje dziecko i to Ty je urodziłaś więc to Ty będziesz nad nim skakać..
    I nie powinna się obrazić.

91patka91 lubi tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Kochana.. Nie daj sobie w kaszę dmuchać..

Ja teściowej powiedziałam że to moje dziecko i ona swoje już wychowała..

Zawsze możesz powiedzieć że to Twoje dziecko i to Ty je urodziłaś więc to Ty będziesz nad nim skakać..
    I nie powinna się obrazić.
    to się mówi tak :

"mamusia już jedno dziecko wychowała z którym ja sie teraz muszę męczyć, więc dziękuje" hahahahahha

Karolina2787, WaldhauzerM, foxylady, Duśka;), Gizmo, Tuliska, Caro lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ty mi tu nie czekaj bo nie masz na co! groszek chyba Ci miesza w tej główce ;)

:)))) coś mi miesza ale w żołądku i ciśnieniu bo nie dość że mi niedobrze to jeszcze głowa rozbolała i znowu jakieś zawroty mam what the fuck

Karolina2787, KlaudyŚ lubią tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    to się mówi tak :

"mamusia już jedno dziecko wychowała z którym ja sie teraz muszę męczyć, więc dziękuje" hahahahahha

Ty to jeszcze lepsze od mojego tekstu..

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    :)))) coś mi miesza ale w żołądku i ciśnieniu bo nie dość że mi niedobrze to jeszcze głowa rozbolała i znowu jakieś zawroty mam what the fuck

Wcale nie what tylko WHO :D

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Allmita Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina i inne z grupa Rh -...w tym konflikcie serologicznym chodzi o to...
    problem jest kiedy macie facetów Rh+ i dziecko(to w brzuszku) bedzie miała Rh+ rownież..wtedy organizm matki zacznie produkowac przeciwciała przeciwko gr krwi dziecka.....ale na szczescie nie dzieje sie to od razu, wiec faktycznie pierwsza ciaza jest raczej bezpieczna, z druga i nastepnymi jest juz dużo wieksze ryzyko bo te przeciwciała juz krążą we krwi matki...

ogólnie powinnyscie powiedzieć lekarzom o tym przypadku nawet przy I ciąży..tak dla spokoju, a dziewczyny Rh- które nie wiedza jaka grupe ma facet-muszą koniecznie męzów przebadac,bo jednak wiekszość społeczęnstwa ma Rh+

Karolina2787 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Wcale nie what tylko WHO :D
    haahahah ja już tyle razy się nastawiałam i nic z tego nie było że i tym razem staram się moje objawy przypisać ciśnieniu bądź wirusowi panującemu w powietrzu haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita wrote:
    Karolina i inne z grupa Rh -...w tym konflikcie serologicznym chodzi o to...
    problem jest kiedy macie facetów Rh+ i dziecko(to w brzuszku) bedzie miała Rh+ rownież..wtedy organizm matki zacznie produkowac przeciwciała przeciwko gr krwi dziecka.....ale na szczescie nie dzieje sie to od razu, wiec faktycznie pierwsza ciaza jest raczej bezpieczna, z druga i nastepnymi jest juz dużo wieksze ryzyko bo te przeciwciała juz krążą we krwi matki...

ogólnie powinnyscie powiedzieć lekarzom o tym przypadku nawet przy I ciąży..tak dla spokoju, a dziewczyny Rh- które nie wiedza jaka grupe ma facet-muszą koniecznie męzów przebadac,bo jednak wiekszość społeczęnstwa ma Rh+

Czytałam właśnie cuś na podobę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    haahahah ja już tyle razy się nastawiałam i nic z tego nie było że i tym razem staram się moje objawy przypisać ciśnieniu bądź wirusowi panującemu w powietrzu haha

Ino to jest wirus groszkowy :D

WaldhauzerM, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• foxylady Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A ilu dniowe cykle masz?

cykle mam 29 dniowe. Ogólnie mam problem z owulacją, więc jest jakiś progres :) trochę jestem podziębiona, mam nadzieję, że ten skok temperatury nie jest spowodowany moim gorszym samopoczuciem :)

Nikoludek <3
    27.12.2016 r., 4180g
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minęło dopiero pół dnia a ja już chodzę wkur... Na maxa.. Cały czas coś. A to to a to tamto.. Nagle człowiek popełnia błąd bo każdy coś chce ale nikt nie zrozumie.. Do cholery ciężkiej.. Ludzie.. W ciąży jestem i latam z wywieszonym ozorem Wasze sprawy załatwiam i Wy dalej coś a ja nawet śniadania nie miałam czasu zjeść...............

No masakra jakaś..
    Więc się wkurzyłam i mam wszystko głęboko.. Jak jest taki mądry to niech sobie sam załatwia..

Sory babeczki..

A zaraz jadę po betę.. Mam nadzieję że już będzie..

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Minęło dopiero pół dnia a ja już chodzę wkur... Na maxa.. Cały czas coś. A to to a to tamto.. Nagle człowiek popełnia błąd bo każdy coś chce ale nikt nie zrozumie.. Do cholery ciężkiej.. Ludzie.. W ciąży jestem i latam z wywieszonym ozorem Wasze sprawy załatwiam i Wy dalej coś a ja nawet śniadania nie miałam czasu zjeść...............

No masakra jakaś..
    Więc się wkurzyłam i mam wszystko głęboko.. Jak jest taki mądry to niech sobie sam załatwia..

Sory babeczki..

A zaraz jadę po betę.. Mam nadzieję że już będzie..
    spoko... my tu przyjmiemy wszystko na klate... i dokładnie cię rozumiemy :) nie krępuj się !

czekamy na wyniki !! od razu daj tu znać :)

foxylady, WaldhauzerM, zapachmalin, KlaudyŚ lubią tę wiadomość

‹‹ 641 642 643 644 645 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ