Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyfoxylady wrote:cykle mam 29 dniowe. Ogólnie mam problem z owulacją, więc jest jakiś progres
trochę jestem podziębiona, mam nadzieję, że ten skok temperatury nie jest spowodowany moim gorszym samopoczuciem
Łooo kochana to jeszcze troszkę sobie poczekasz3 mam kciuki za zielonego kropka
Waldi nie denerwuj się głęboki wdeeech auhmmm.... i wyyydech fffff... spokojnie bo w Twoim stanie nie wolno się tak denerwować.foxylady lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Łooo kochana to jeszcze troszkę sobie poczekasz
3 mam kciuki za zielonego kropka
Waldi nie denerwuj się głęboki wdeeech auhmmm.... i wyyydech fffff... spokojnie bo w Twoim stanie nie wolno się tak denerwować.
Dzięki..
Na czole se to napiszę to może trafi do Narcyza..Karolina2787 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
foxylady wrote:cykle mam 29 dniowe. Ogólnie mam problem z owulacją, więc jest jakiś progres
trochę jestem podziębiona, mam nadzieję, że ten skok temperatury nie jest spowodowany moim gorszym samopoczuciem
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
16dc miałam otwarte okno przez calą noc i trochę zmarzłam
więc zaznaczyłam tę tempkę jako zaburzoną. Tak książkowo powinnam mieć około 16dn, ale ten spadek 20 i 21 dc? Sama już nie wiem.. gapię się non stop w ten wykres jakbym od tego miała zajść w ciąże
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
nick nieaktualnyfoxylady wrote:16dc miałam otwarte okno przez calą noc i trochę zmarzłam
więc zaznaczyłam tę tempkę jako zaburzoną. Tak książkowo powinnam mieć około 16dn, ale ten spadek 20 i 21 dc? Sama już nie wiem.. gapię się non stop w ten wykres jakbym od tego miała zajść w ciąże
A tą @ to co to miałaś tylko jeden dzień a potem plamienie? czy nie zaznaczałaś już? Szkoda że testów nie robiłaś na owu może by Ci pokazało wcześniej bo jak dla mnie to 16 dzien pasowałby a tamte to być może zagnieżdżenie -
foxylady wrote:16dc miałam otwarte okno przez calą noc i trochę zmarzłam
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyfoxylady wrote:16dc miałam otwarte okno przez calą noc i trochę zmarzłam
No jak na moje oko to z wykresu temperatury obstawialabym jednak owy w 20 albo 21 dc. Bo dopiero wtedy temp wzrosła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiedy by nie była to dobrze, że się pojawiła
ja też obstawiam tak jak wskazuje wykres bo 19 dc przez całą noc siniły mi się lodziki i to nie truskawkowe
taka miałam ochotę, że budziłam męża z samego rana
małpy mam 3 dniowe później plamienie
Tissaia, Karolina2787 lubią tę wiadomość
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
Tissaia wrote:Szkoda ze nie badasz śluzu, albo testów owu nie robisz.... Byłoby łatwiej coś określic a tak to sobie możemy gdybać w nieskończoność Lisico
przestajemy gdybać!
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
nick nieaktualny