Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyfoxylady wrote:cykle mam 29 dniowe. Ogólnie mam problem z owulacją, więc jest jakiś progres
trochę jestem podziębiona, mam nadzieję, że ten skok temperatury nie jest spowodowany moim gorszym samopoczuciem 
Łooo kochana to jeszcze troszkę sobie poczekasz
3 mam kciuki za zielonego kropka 
Waldi nie denerwuj się głęboki wdeeech auhmmm.... i wyyydech fffff... spokojnie bo w Twoim stanie nie wolno się tak denerwować.
foxylady lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Łooo kochana to jeszcze troszkę sobie poczekasz
3 mam kciuki za zielonego kropka 
Waldi nie denerwuj się głęboki wdeeech auhmmm.... i wyyydech fffff... spokojnie bo w Twoim stanie nie wolno się tak denerwować.
Dzięki..
Na czole se to napiszę to może trafi do Narcyza..
Karolina2787 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
wiesz co.. dziwnie Ci ten OF wyznaczył tą owulacje... może jeszcze ją zmieni..foxylady wrote:cykle mam 29 dniowe. Ogólnie mam problem z owulacją, więc jest jakiś progres
trochę jestem podziębiona, mam nadzieję, że ten skok temperatury nie jest spowodowany moim gorszym samopoczuciem
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualny
-
16dc miałam otwarte okno przez calą noc i trochę zmarzłam
więc zaznaczyłam tę tempkę jako zaburzoną. Tak książkowo powinnam mieć około 16dn, ale ten spadek 20 i 21 dc? Sama już nie wiem.. gapię się non stop w ten wykres jakbym od tego miała zajść w ciąże
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
nick nieaktualnyfoxylady wrote:16dc miałam otwarte okno przez calą noc i trochę zmarzłam
więc zaznaczyłam tę tempkę jako zaburzoną. Tak książkowo powinnam mieć około 16dn, ale ten spadek 20 i 21 dc? Sama już nie wiem.. gapię się non stop w ten wykres jakbym od tego miała zajść w ciąże 
A tą @ to co to miałaś tylko jeden dzień a potem plamienie? czy nie zaznaczałaś już? Szkoda że testów nie robiłaś na owu może by Ci pokazało wcześniej bo jak dla mnie to 16 dzien pasowałby a tamte to być może zagnieżdżenie
-
ja bym obstawiałam 17dcfoxylady wrote:16dc miałam otwarte okno przez calą noc i trochę zmarzłam
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualnyfoxylady wrote:16dc miałam otwarte okno przez calą noc i trochę zmarzłam
No jak na moje oko to z wykresu temperatury obstawialabym jednak owy w 20 albo 21 dc. Bo dopiero wtedy temp wzrosła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiedy by nie była to dobrze, że się pojawiła
ja też obstawiam tak jak wskazuje wykres bo 19 dc przez całą noc siniły mi się lodziki i to nie truskawkowe
taka miałam ochotę, że budziłam męża z samego rana
małpy mam 3 dniowe później plamienie
Tissaia, Karolina2787 lubią tę wiadomość
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
Ze śluzem mam problem, nie mam płodnego. A testować przestałam bo wpadałam w paranoję przy cyklach bezowulacyjnych i niezbyt dobrze wpływało to na moje samopoczucieTissaia wrote:Szkoda ze nie badasz śluzu, albo testów owu nie robisz.... Byłoby łatwiej coś określic a tak to sobie możemy gdybać w nieskończoność Lisico

przestajemy gdybać!
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH