X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    foxylady wrote:
    cykle mam 29 dniowe. Ogólnie mam problem z owulacją, więc jest jakiś progres :) trochę jestem podziębiona, mam nadzieję, że ten skok temperatury nie jest spowodowany moim gorszym samopoczuciem :)

Łooo kochana to jeszcze troszkę sobie poczekasz :) 3 mam kciuki za zielonego kropka <3

Waldi nie denerwuj się głęboki wdeeech auhmmm.... i wyyydech fffff... spokojnie bo w Twoim stanie nie wolno się tak denerwować.

foxylady lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldi na pewno jest wielgachna! :D

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Łooo kochana to jeszcze troszkę sobie poczekasz :) 3 mam kciuki za zielonego kropka <3

Waldi nie denerwuj się głęboki wdeeech auhmmm.... i wyyydech fffff... spokojnie bo w Twoim stanie nie wolno się tak denerwować.

Dzięki..

Na czole se to napiszę to może trafi do Narcyza..

Karolina2787 lubi tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mysle ze to te. Wirus podwojny co waldi nam wyslala wczoraj

Gaduaaa lubi tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    foxylady wrote:
    cykle mam 29 dniowe. Ogólnie mam problem z owulacją, więc jest jakiś progres :) trochę jestem podziębiona, mam nadzieję, że ten skok temperatury nie jest spowodowany moim gorszym samopoczuciem :)
    wiesz co.. dziwnie Ci ten OF wyznaczył tą owulacje... może jeszcze ją zmieni..

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    wiesz co.. dziwnie Ci ten OF wyznaczył tą owulacje... może jeszcze ją zmieni..

Ja to bym 16dc obstawiała tylko tam te puste kółko może dlatego nie zaznaczyło bo nie uznało tempki

• foxylady Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    16dc miałam otwarte okno przez calą noc i trochę zmarzłam :D więc zaznaczyłam tę tempkę jako zaburzoną. Tak książkowo powinnam mieć około 16dn, ale ten spadek 20 i 21 dc? Sama już nie wiem.. gapię się non stop w ten wykres jakbym od tego miała zajść w ciąże :D

Nikoludek <3
    27.12.2016 r., 4180g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    foxylady wrote:
    16dc miałam otwarte okno przez calą noc i trochę zmarzłam :D więc zaznaczyłam tę tempkę jako zaburzoną. Tak książkowo powinnam mieć około 16dn, ale ten spadek 20 i 21 dc? Sama już nie wiem.. gapię się non stop w ten wykres jakbym od tego miała zajść w ciąże :D

A tą @ to co to miałaś tylko jeden dzień a potem plamienie? czy nie zaznaczałaś już? Szkoda że testów nie robiłaś na owu może by Ci pokazało wcześniej bo jak dla mnie to 16 dzien pasowałby a tamte to być może zagnieżdżenie ;)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    foxylady wrote:
    ja bym obstawiałam 17dc

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    foxylady wrote:

No jak na moje oko to z wykresu temperatury obstawialabym jednak owy w 20 albo 21 dc. Bo dopiero wtedy temp wzrosła

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w tamtym cyklu wyznaczyło owulkę na 13dc a miałam wtedy spadek po 4 czy 3 wyższych tempkach.

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi na poczatku tamtego cyklu wyznaczylo owulke na 9dc a pozniej na 11 :)

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda ze nie badasz śluzu, albo testów owu nie robisz.... Byłoby łatwiej coś określic a tak to sobie możemy gdybać w nieskończoność Lisico :)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• foxylady Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy by nie była to dobrze, że się pojawiła :) ja też obstawiam tak jak wskazuje wykres bo 19 dc przez całą noc siniły mi się lodziki i to nie truskawkowe :D taka miałam ochotę, że budziłam męża z samego rana :D małpy mam 3 dniowe później plamienie

Tissaia, Karolina2787 lubią tę wiadomość

Nikoludek <3
    27.12.2016 r., 4180g
  • foxylady Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Szkoda ze nie badasz śluzu, albo testów owu nie robisz.... Byłoby łatwiej coś określic a tak to sobie możemy gdybać w nieskończoność Lisico :)
    Ze śluzem mam problem, nie mam płodnego. A testować przestałam bo wpadałam w paranoję przy cyklach bezowulacyjnych i niezbyt dobrze wpływało to na moje samopoczucie ;) przestajemy gdybać! :)

Nikoludek <3
    27.12.2016 r., 4180g
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc mam wynik..

Moja beta to 20.39 mlU/ml..

I bądź tu mądry..

Gizmo lubi tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy dobrze myślę że to jest 2039?? Bo nie czaję..

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldziu sylwia przyjdzie to ci powie bo ja ciemna jestem:p
    Ja bym odczytala to bez przecinka:p

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuch napiety mam ktos tak mial
    Takie uczucie jak by mnie wzdelo

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Więc mam wynik..

Moja beta to 20.39 mlU/ml..

I bądź tu mądry..

To przez to ze są inne jednostki. Chyba. Sprawdź w jakich jednostkach masz poprzednie wyniki

‹‹ 642 643 644 645 646 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ