Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyfoxylady wrote:Ze śluzem mam problem, nie mam płodnego. A testować przestałam bo wpadałam w paranoję przy cyklach bezowulacyjnych i niezbyt dobrze wpływało to na moje samopoczucie
przestajemy gdybać!
Testami owu się nie przejmuj. Sylwia mówiła ze testy owu jej nie wychodziły jak powinny tzn zawsze ta druga kreskę miała jaśniejsza. Czyli niby negatyw. w cyklu w którym zaszła też. A owu była jak w mordę strzelił
Ja miałam podobnie, kupiłam z innej firmy i teraz wychodzą jak powinny.
Możesz kupić tez takie o lepszej czułości. Czyli 20foxylady lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Brzuch napiety mam ktos tak mial
Takie uczucie jak by mnie wzdelo
Jak tak mam często. Jak wypije sok warzywny albo owocowy.
U ciebie może to objaw ciąży, a może nie. Zrobisz test to będziesz wiedzieć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 14:24
-
nick nieaktualnyKaroLinka wrote:Mam pytanie dziewczyny. Po porodzie synka brałam tabletki anty aby uregulowa miesiaczki polecenie mojej gin. I teraz pytanie co z płodnościa wraa odrazu po odstawieniu tabletek czy dopiero po pewnym czasie ?
Koleżanka Zaszła w pierwszym cyklu Po odstawieniu anty.
Ale to pewnie zależy od organizmu I rodzaju tablet anty -
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Testami owu się nie przejmuj. Sylwia mówiła ze testy owu jej nie wychodziły jak powinny tzn zawsze ta druga kreskę miała jaśniejsza. Czyli niby negatyw. w cyklu w którym zaszła też. A owu była jak w mordę strzelił
Ja miałam podobnie, kupiłam z innej firmy i teraz wychodzą jak powinny.
Możesz kupić tez takie o lepszej czułości. Czyli 20
Dzięki Tissaiado głowy mi nie przyszło żeby zwrócić uwagę na czułość testów. Spróbuję przy kolejnym cyklu.
Tissaia lubi tę wiadomość
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
KaroLinka wrote:Mam pytanie dziewczyny. Po porodzie synka brałam tabletki anty aby uregulowa miesiaczki polecenie mojej gin. I teraz pytanie co z płodnościa wraa odrazu po odstawieniu tabletek czy dopiero po pewnym czasie ?
Uff nadrobilam Was w koncu -
Hej hej
Mi też się udało was doczytać
Kurcze właśnie ogarnęłam, że awansowałam na EKSPERTA
Hahaha taki ze mnie ekspert jak z ...
Nawet we własnym wykresie nie ogarniam
foxylady, Gizmo, Caro lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Pytanie do zagroszkowanych;)
Czy miałyście takie objawy na początku, w okolicach spodziewanej @ jak:
Ból podbrzusza ale tylko pojawiający sie nagle i kłujący
Ból jajnika, tego który dla o sobie znac podczas owulacji??
Ps. Odnośnie snów to chyba nikt mnie nie przebije śniła
Mi sie kupa...., a raczej wydalanie jej;P mam nadzieje ze Was nie zgorszylam;pGizmo, Gaduaaa, foxylady lubią tę wiadomość
cant't wait
-
czekoladowamufinka wrote:Pytanie do zagroszkowanych;)
Czy miałyście takie objawy na początku, w okolicach spodziewanej @ jak:
Ból podbrzusza ale tylko pojawiający sie nagle i kłujący
Ból jajnika, tego który dla o sobie znac podczas owulacji??
Ps. Odnośnie snów to chyba nikt mnie nie przebije śniła
Mi sie kupa...., a raczej wydalanie jej;P mam nadzieje ze Was nie zgorszylam;pFabianCyprian
Tymuś
-
Powiem Wam, że chyba umrę zanim dojdzie do mojego testowania...
Jestem taka niecierpliwa, oszaleję, ciągle wzytsko odświeżam. I mimo, że pracy miałam dziś dużo, to nie umiałam zapomnieć o tym najważniejszym temacie....
Gizmo lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Cześć wam:) to ja, wrocilam:) powiem wam że cały weekend trochę podczytywalam ale nie mogłam dobrnąć do końca. I wreszcie w pracy mi się udało.
Wszystkie nowe "przyszłe mamuśki" witam, a troszkę was przybyło;)
Klaudyś, pamiętasz ja mówiłam że nie ma bata że którejś z sobotniego testowania musi się udać i do teraz w Ciebie wierze:D
U mnie temp w dół ale małpy ani widu ani slychu. Franca na wakacje wyjechała czy co?Gizmo, foxylady lubią tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:
a to jeszcze tyle czasu. .
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!