Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Waldi Kochanie przytulam mocno ;* Ale może Twój lekaż się myli i wszystko będzie dobrze ? :*Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
WaldhauzerM wrote:Witam...
Gin napisał że beta za niska i że nic z tego nie będzie. I że mam czekać na okres.. Który właśnie dostałam...
Jest mi tak potwornie źle..
Ale jak to jaki okres co za dupek z tego doktorkateraz to juz wg nie mam nadzieji ze kiedy kolwiek mi sie uda
-
91patka91 wrote:Ale jak to jaki okres co za dupek z tego doktorka
teraz to juz wg nie mam nadzieji ze kiedy kolwiek mi sie uda
91patka91 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Na fioletowej stronie wpisałam wynik i 9 pojawił się napis że płód nie rozwija się prawidłowo..
Zastanawiam się czy to nie wina dostinexu który brałam.. No bo co innego..
Ale zajebiście długo sobie w ciąży pobyłam... Nie mogło to przyjść zanim zaczęłam w to wierzyć??..
Może mniej by bolało..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 16:45
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Witam...
Gin napisał że beta za niska i że nic z tego nie będzie. I że mam czekać na okres.. Który właśnie dostałam...
Jest mi tak potwornie źle..
że kur...a co?!? Nie możliwe! Co do cholery? Co to za doktor? zaraz mu ryja obije normalnie. Nie wierzękochana jesteśmy z Tobą całym
ale ja jeszcze nie wierzę... jak to choler? no jak to?
-
WaldhauzerM wrote:Na fioletowej stronie wpisałam wynik i 9 pojawił się napis że płód nie rozwija się prawidłowo..
Ale zajebiście długo sobie w ciąży pobyłam... Nie mogło to przyjść zanim zaczęłam w to wierzyć??..
Może mniej by bolało.. -
WaldhauzerM wrote:Na fioletowej stronie wpisałam wynik i 9 pojawił się napis że płód nie rozwija się prawidłowo..
Może mniej by bolało..FabianCyprian
Tymuś
-
smerfetkaaa wrote:Ja z mojej urojonej to już urodzić powinnam.
No ja ostatnio czytalam o urojonej jak mi sie @ spozniala no i tak jest ze nawet beta sie podnosi brak miesiaczki mozna sobie ubzdurac masakra zwariowac mozna ale co jak bardzo sie tego pragnie -
Tsh poszlo mi od miesiaca czasubdo gory mialam 3,70
Obecnie mam tsh 3,88
Ft3 poszlo do gory mialam 3,09 a teraz mam 3,15
Ft4 mialam 1,00 a mam 1,22
Nie biore vitotalu bo tam jod musze kupic sobie chyba dla kobiet w ciąży suplementy bo tam nie ma jodu
-
KlaudyŚ wrote:Tsh poszlo mi od miesiaca czasubdo gory mialam 3,70
Obecnie mam tsh 3,88
Ft3 poszlo do gory mialam 3,09 a teraz mam 3,15
Ft4 mialam 1,00 a mam 1,22
Nie biore vitotalu bo tam jod musze kupic sobie chyba dla kobiet w ciąży suplementy bo tam nie ma joduFabianCyprian
Tymuś