Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Walduniu kochana! Leż! I koniecznie zalecam progesteron skoro masz plamienia! Ale są w normie - pierwsze miałaś na zagnieżdżenie i teraz jakby na @,też miałam dwa razy... Głowa do góry, biorę duphaston i czuję się dobrze, plamien nie ma. Nie stresuj się tylko :*
-
Hehe skad ja to znam :d
Ja mialam chlopaka i dziewczynke z tego zrobilo mi sid az 7 :d 3 oddalam to zostal mi 1 chlopak i 3 dziewczynki
Kruszynka zmarla majac 2,5 latka czyli mama a biszkopt ma 2,7 miesiecy i wariuje w klatce jak oszalaly wspina sie a miesnie to ma strasznie nabite:p
-
KlaudyŚ wrote:Hehe skad ja to znam :d
Ja mialam chlopaka i dziewczynke z tego zrobilo mi sid az 7 :d 3 oddalam to zostal mi 1 chlopak i 3 dziewczynki
Kruszynka zmarla majac 2,5 latka czyli mama a biszkopt ma 2,7 miesiecy i wariuje w klatce jak oszalaly wspina sie a miesnie to ma strasznie nabite:p
Ja czytalam ze one sa samotnikami raczej ale moze powinnam kupic jej chlopoka do zaspokajania potrzeb zeby tylko anty dla nich byla bo co ja bym z malymi zrobila -
Sylwia91 wrote:Walduniu kochana! Leż! I koniecznie zalecam progesteron skoro masz plamienia! Ale są w normie - pierwsze miałaś na zagnieżdżenie i teraz jakby na @,też miałam dwa razy... Głowa do góry, biorę duphaston i czuję się dobrze, plamien nie ma. Nie stresuj się tylko :*
Tylko skąd ja mam go wziąć...
Luteinę mam ale ona jest do końca lutego tego roku więc nie wiem czy mogę..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Mam pytanie czy na tym wykresie jak bedzie pokazane że jest owulka ?
Czerwona kreska przetnie dzień wystąpienia owuOlgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
WaldhauzerM wrote:Tylko skąd ja mam go wziąć...
Luteinę mam ale ona jest do końca lutego tego roku więc nie wiem czy mogę.. -
KlaudyŚ wrote:Noo ja rycze do tej pory za kruszynka
Taka puchata kulka ile razy to glowka utchnela jej w domku o matko:d ona to wszedzie glowe wkladala
Moja tez ostatnio bo przez okno chciala wejsc a miala pulasy pelne :p a raz nie wiem czemu wlozylam jej buteleczke po actimelu nie wiem co ja sobie myslalam utknela jej oczywiscie tak sie balam musielismy uciac kawalek tego bo juz sie prawie dusila jak tylko powietrza zlapala to zaraz wyciagnela lepek moja kochanaKlaudyŚ lubi tę wiadomość
-
91patka91 wrote:Moja tez ostatnio bo przez okno chciala wejsc a miala pulasy pelne :p a raz nie wiem czemu wlozylam jej buteleczke po actimelu nie wiem co ja sobie myslalam utknela jej oczywiscie tak sie balam musielismy uciac kawalek tego bo juz sie prawie dusila jak tylko powietrza zlapala to zaraz wyciagnela lepek moja kochana
Haha kochana:* -
Hej Dziewczyny, miałam weekend chorobowy.. Nie mogłam się ogarnąć. Dodatkowo mój humor sięga dna, bo niby 14dc, śluz płodny jak talala, ale tempka niska, i testy owu wychodzą negatywne.. Już się obawiam, że może to będzie cykl bezowulacyjny. Jeszcze nigdy tak nie miałam. Kurde może to przez tą tarczyce.. Jak zaczęłam leczyć to się sypło wszystko..
Poza tym Witam Wszystkie Nowe Staraczki
Waldi!! Ja w ogóle nie przyjmuję do wiadomości tych głupot, które powiedział Ci gin. Powtórz jutro betę, idź do innego lekarza. No co za człowiek tej!!!!foxylady lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hej Dziewczyny, miałam weekend chorobowy.. Nie mogłam się ogarnąć. Dodatkowo mój humor sięga dna, bo niby 14dc, śluz płodny jak talala, ale tempka niska, i testy owu wychodzą negatywne.. Już się obawiam, że może to będzie cykl bezowulacyjny. Jeszcze nigdy tak nie miałam. Kurde może to przez tą tarczyce.. Jak zaczęłam leczyć to się sypło wszystko..
Poza tym Witam Wszystkie Nowe Staraczki
Waldi!! Ja w ogóle nie przyjmuję do wiadomości tych głupot, które powiedział Ci gin. Powtórz jutro betę, idź do innego lekarza. No co za człowiek tej!!!!
przerabiałam to... jeśli faktycznie nie będziesz miała owu to proponuje zbadac prolaktyneFabianCyprian
Tymuś