Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Można komuś zje... dzień...
Sylwia91, KlaudyŚ, Gaduaaa, Duśka;) lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Waldi tyle stresu co Ty zjesz kochana przez te bety i w ogóle w tym cyklu to głowa mała. wieeelki szacun dla Ciebie za cierpliwość, za wiarę, za to że się niepoddajesz. Jak to się zwykło mówić : Niech Ci Bozia w dziecku wynagrodzi :*
Żebyś Ty widziała jak ja wyglądam...
Jakby mi ktoś porządnie wpier...
Oczy spuchnięte łeb boli nos zatkany... Masakra.
Sylwia też już na to wpadłam żeby iść do ogólnego.. Dzięki..Gizmo, Sylwia91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaaa wrote:Caro na samaym początku brania leków na tarczyce lubi się zesrać prolaktyna... rośnie bardzo wysoko i wtedy nie dochodzi do owulacji..
przerabiałam to... jeśli faktycznie nie będziesz miała owu to proponuje zbadac prolaktyne
Nosz w mordę.. Jedno naprawiasz, drugie się psuje.. A prolaktynę to obojętnie w jakim dniu? Muszę wujka google zapytać.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Nosz w mordę.. Jedno naprawiasz, drugie się psuje.. A prolaktynę to obojętnie w jakim dniu? Muszę wujka google zapytać.
Prolaktyna łączy się z Progesteronem.. To znaczy że jak Prolaktyna za wysoka to Progesteron za niski.. Ja tak miałam..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Prolaktyna łączy się z Progesteronem.. To znaczy że jak Prolaktyna za wysoka to Progesteron za niski.. Ja tak miałam..
Noo, ale w poprzednim cyklu 7dpo owu progesteron 25, a prolaktyna 49. Teraz sprawdziłam na wynikach. Jaki z tego morał? Sypie się czy jak?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
ZNALAZŁAM !!!! PRZEPIS NA DZIECKO
- 25kg miłości
- 25kg czułości
- 2 dobre jaja
- 4 kolana
*pocierać do rana, aż będzie śmietana
*odstawić na 9 miesięcy i kupić wózek dziecięcyfoxylady, WaldhauzerM, 91patka91, smerfetkaaa, Sylwia91, rozowyflaming, Allmita lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:w jakich jednostkach to miałaś robione i jakie normy były ??
No właśnie te zje.... jednostki..
Ale Progesteron jest ok a Prolaktyna jak niska to może być.. Gorzej jakby było za dużo..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:ZNALAZŁAM !!!! PRZEPIS NA DZIECKO
- 25kg miłości
- 25kg czułości
- 2 dobre jaja
- 4 kolana
*pocierać do rana, aż będzie śmietana
*odstawić na 9 miesięcy i kupić wózek dziecięcy
Dobre.. Gdzieś już to słyszałam..
Łapią mnie skurcze małpowe... Grzebłam se patolem do uszu.. Czysta krew..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldi, Waldi, Waldi! kurwa nie nie nie nie
posluchaj, nie masz okresu, beta jest niska ale no bez przesady - te normy to jakies statystyki - zawsze sa wyjatki! zawsze! moze zagniezdzenie bylo pozniej, nie wiadomo! zawsze trzeba wierzyc, zawsze!
ja tez biore dostinex - pierwszy raz - raz na tydzien po polowie (kuracja miesieczna - a Ty? )
lekarka powiedziala, ze jak zaciaze to mam przestac brac i tyle
a poza tym badalas bete w sobote a dzis poniedzialek
MASZ TU KCIUKI CALEGO FORUM!!
zbadaj progesteron, masz duphaston moze w domu? sa tez takie naturalne tabsy z progesteronem - mozna kupic na allegro
kirwa wyslalabym Tobie troche mojego duphastonu ale bedzie szedl bardzo dlugo ode mnie...
jak sie czujesz?
PS. Dopiero wrocilam do domu, bylam w pracy a potem na Zumbie, wchodze na forum a tu takie wiesci - nie doluj sie! kazda ma rozna bete! trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 20:39
Gizmo lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Waldi, Waldi, Waldi! kurwa nie nie nie nie
posluchaj, nie masz okresu, beta jest niska ale no bez przesady - te normy to jakies statystyki - zawsze sa wyjatki! zawsze! moze zagniezdzenie bylo pozniej, nie wiadomo! zawsze trzeba wierzyc, zawsze!
ja tez biore dostinex - pierwszy raz - raz na tydzien po polowie (kuracja miesieczna - a Ty? )
lekarka powiedziala, ze jak zaciaze to mam przestac brac i tyle
zbadaj progesteron, masz duphaston moze w domu? sa tez takie naturalne tabsy z progesteronem - mozna kupic na allegro
kirwa wyslalabym Tobie troche mojego duphastonu ale bedzie szedl bardzo dlugo ode mnie...
jak sie czujesz?
PS. Dopiero wrocilam do domu, bylam w pracy a potem na Zumbie, wchodze na forum a tu takie wiesci - nie doluj sie! kazda ma rozna bete! trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja wzięłam jedną a po dobie drugą.. I niby do kwietnia miało działać..
Jak mam się czuć..
Zobaczę jak mi jutro beta wyjdzie i pójdę do ogólnego..
Tylko co jeśli ta franca przylezie?? To będzie pozamiatane..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 20:45
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyw czwartym tygodniu najmniejsza beta to 10 najwieksza to 750
a ty bylas pod koniec tego czwartego to co ona gada, ze za niska!
w piatym powinna wzrosnac
nie umiem wstawic tego obrazka ale w tym linku, na dole, jest tabelka z wartosciami, jak widac rozbieznymiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 20:45