Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
91patka91 wrote:oj tam teraz to tylko sie cieszyc ze masz apetyt
a nie obrzydzenie do wszystkiego
Pewnie na wszystko przyjdzie czas. Choć poprzednim razem dość łaskawie obeszły się ze mną mdłości.Bywało mi niedobrze, ale raczej jeść mogłam.
Tylko jajka jak widziałam to mi słabo było. Nawet jak wchodziłam do sklepu i mijałam niektóre działy to miałam ochotę z tamtąd wybiec. Bo mi się dźwigało na samą myśl. Ale to jakieś trzy tygodnie trwało.
91patka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam babeczki
Co tam nowego Wam dzionek przyniósł? Mi niższą tempkę hehe i zaczęłam już nowy ''szczęśliwy'' wykresikCo tam u Was? Czekam na Newsy
P.S: Doczytałam hehe MALINKA GRATULEJSZYN!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 06:22
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Witam. Ja już od godziny nie śpię.. @ do mnie przyszła i brzuch boli jak cholera..
Pozbyłam się złudzeń..
Kochana(( tak bardzo, bardzo mi przykro, jednoczę się z Tobą w smutku. Domyślać się tylko mogę jak bardzo Ci źle
mimo to cierpię wraz z Tobą i przytulam mooocno
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Hej hej
U mnie bez zmian 10do na i 37.1 ale wcześnie się obudziłam i spać nie mogę od 5
ciśnie mnie nad ranem na pęcherz bardzo mocno idę siusiu a tam wcale nie dużo
Gaduaaa chyba nie możesz spać bo się ktoś tam gnieździ w brzusiuGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Hello
Its me ...
Waldziu... Bez komentarza
U mnie temp 36,3 stoi w miejscu w 24dc. Termin pierwszy za mną. Ale się nie cieszę
Toć chyba lepiej że stoi w miejscu niż by miała spaść..Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyczekoladowamufinka wrote:Witam dziewczyny,
U mnie dzisiaj temp 36,86, aż chce się wstać mając nadzieje na skok tempki w górę.
Boli mnie tylko lewy jajnik, ten który odezwał się podczas owulacji.
Bardzo ładna tempka u Ciebie będzie zielono coś czujęczekoladowamufinka lubi tę wiadomość