Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczekoladowamufinka wrote:Ja zawsze mierzę temp. ok 6.30 wczoraj nie umiałam spać i zmierzyłam wcześniej i była spora różnica, o 0,2 stopnia a to tylko 15 min wcześniej było.
Kochana 15 min to nie jest żadna różnica. Może być do pół godziny normalnie. Ja też czasem o 5 mierzę i normalnie się wpisuję także to nic nie znaczy -
czekoladowamufinka wrote:Ja zawsze mierzę temp. ok 6.30 wczoraj nie umiałam spać i zmierzyłam wcześniej i była spora różnica, o 0,2 stopnia a to tylko 15 min wcześniej było.
Kasia1987 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Karolina2787 wrote:Tu się wgl dzieją jakieś cuda-niewidy
no to czekamy Gaduaaa
mało tego nie dostanę @ do czwartku na pewno... bo moje cycki to jest znak rozpoznawczy.. zaczynają boleć na 4 dni przed @ obojętnie czy się spóźnia czy nieFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:no na prawdę dziwne... już pisałam kilka dni temu że jedyny wpływ na moją @ ma tsh.. a mam w normie więc nie ma wytłumaczenia dlaczego ten cykl jest taki długi...
mało tego nie dostanę @ do czwartku na pewno... bo moje cycki to jest znak rozpoznawczy.. zaczynają boleć na 4 dni przed @ obojętnie czy się spóźnia czy nie
U mnie też cycki dają znać zawszehehe
Czekoladowa tylko po przebudzeniu zapisuj. Ja zawsze mierzę o 5:30 ale jak się obudzę wcześniej to zdarza się że już o 5 -
nick nieaktualnyNajgorzej jest z tym śluzem za mało opcji do zapisania
wgl powinno tak być że objawy i śluz można sobie uzupełnić dodatkowo tak jak np. leki można sobie dopisać jakie się bierze co nie? byłoby lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 07:29
-
Karolina2787 wrote:Najgorzej jest z tym śluzem za mało opcji do zapisania
wgl powinno tak być że objawy i śluz można sobie uzupełnić dodatkowo tak jak np. leki można sobie dopisać jakie się bierze co nie? byłoby lepiej
FabianCyprian
Tymuś
-
Matko ile nadrabiania, a tylko z psem siku poszłam!
hahaha
Ej dziewczyny ogień tutaj z rana widzę...
U mnie 21 dc i mam duży skok tempki dzisiaj. Na razie mój wykres nic mi nie mówi, nie mam żadnych objawów na nic, czasem poowulacyjny ból brzucha. Nuda.
28 lat, 3 csrozowyflaming, rozowyflaming lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
wow spory ten skok! to dobrze
Kasia1987 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:
Rzeczywiście skok a SKOK!Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Najgorzej jest z tym śluzem za mało opcji do zapisania
-
nick nieaktualny