Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:Dzień doberek wszystkim:) u mnie w koncu @ wrocila z wakacji i w koncu jest:) az mnie bol brzucha w nocy obudzil, spac nie moglam. Przyjdzie, pójdzie i zaczynamy od nowa:)
Kurczę i to jest pozytywna kobieta noJa dziś 2gi dzień @ oraz duże nadzieje na dany cykl
Tuliska, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Was lasencje
Dzisiaj pierwszy raz w nowym domku pospałam, byłam tak padnięta, że oczy same mi się zamykałyRoboty mam ciągle od groma i trochę, ale próbuję to wszystko ogarnąć.
Moja temp. to 36,7 w 22 dc. Cosik mi trochę skacze, bo wczoraj miałam 36,4.
Waldi - bardzo mi przykroNie tak to miało być
Malina - Serdecznie gratuluje!
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Witam Was lasencje
Dzisiaj pierwszy raz w nowym domku pospałam, byłam tak padnięta, że oczy same mi się zamykałyRoboty mam ciągle od groma i trochę, ale próbuję to wszystko ogarnąć.
Moja temp. to 36,7 w 22 dc. Cosik mi trochę skacze, bo wczoraj miałam 36,4.
Waldi - bardzo mi przykroNie tak to miało być
Malina - Serdecznie gratuluje!FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyWaldi..jest mi tak cholernie przykro...ja tez stracilam groszka w 5 tyg.. trzymaj sie..nigdy nie zapomnisz ale z czasem bedzie lepiej..no i masz juz jednego cudownego synka w domu..to pomaga chociaz troche... bo nie jestes sama.. tule mocno
Pierdolone zycieGizmo, Kasia1987, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Aha kochane zamówiłam wczoraj paczuszkę testów owulacyjnych na allegro
Jak myślicie kiedy najlepiej testować, znaczy ile przed owu? Dajmy na to że OF wyznaczy mi tak jak w tamtym cyklu owulkę na 13
Karolina, ja zaczynam 11dc testowac z owulacyjnymi bo najwyzszy poziom mam 14,15
Takze zaczelabym u Ciebie 10dc, tak jak inne dziewczyny mowia, jezeli podejrzewasz owu 13-14dc -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:ja myślę że kupie 2 testy.. jeden ze sklepu za 2 euro haha i jeden z apteki... i jeden zrobie jutro...
Gaduaaaa dobrze doczytalam, ze jestes z Irlandii? Poszukaj u siebie takich fajnych testow first response jakos tak, czytalam ze to sa bardzo czule testy - od 6,5 stezenia wykrywaja groszka - tylko nie wiem czy one nie sa tylko w usa do kupienia..no ale moze dostaniesz u siebie -
nick nieaktualny
-
Czekoladowa- powiem Ci że mnóstwo moich koleżanek zachodziło od razu po odstawieniu- bo były takie wyluzowane, że zajście nie jest możliwe, aż zaszły
Tuliska- jestem w szoku, że nie pykło u Ciebie, bo Twój wykres bardzo mi się podobał
Rozowyflaming- Ty też masz super wykresik
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
rozowyflaming wrote:Gaduaaaa dobrze doczytalam, ze jestes z Irlandii? Poszukaj u siebie takich fajnych testow first response jakos tak, czytalam ze to sa bardzo czule testy - od 6,5 stezenia wykrywaja groszka - tylko nie wiem czy one nie sa tylko w usa do kupienia..no ale moze dostaniesz u siebie
taaak jestem w IrlandiiFabianCyprian
Tymuś