Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa gdzieś kiedyś czytałam że zaraz po odstawieniu anty są duże szanse na zajście. Wiąże się to jakoś z burzą hormonów...
Wczoraj pisałam ze koleżanka zaszła w pierwszym cyklu po odstawieniu anty. Gizmo pisała ze juz ponad rok się stara po anty. Tak że tyle jest różnych przypadków co nas kobietWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 09:22
eveli_na lubi tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Ja gdzieś kiedyś czytałam że zaraz po odstawieniu anty są duże szanse na zajście. Wiąże się to jakoś z burzą hormonów...
Wczoraj pisałam ze koleżanka zaszła w pierwszym cyklu po odstawieniu anty. Gizmo pisała ze juz ponad rok się stara po anty. Tak że tyle jest różnych przypadków co nas kobiet -
Gaduaaa wrote:Ania może zmęczenie i dużo pracy tak Ci temperaturą miota
Prawda też jest taka, że poprzedni cały tydzień dał mi nieźle w kość
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:
Kasiu, obstawiam 16dc bo podobno krotko przed owu maleje temp, zeby plemniczkom bylo dobrze bo one nie lubia upalowKasia1987 lubi tę wiadomość
-
O widzisz, to też jest dobre wytłumaczenie.
Wkurza mnie często owufriend, bo bardzo mi mąci w głowie, a ja się potem zamartwiam, że byłam swojej owulki niemal pewna, a tu przesunięcie o dwie doby..
Ale mi się nie chce pracować.................
Jestem kompletnie rozkojarzona, serio.
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
JA bym mogła mieć bliźniaki
NA raz wszystko z głowy, choć pewnie swoje się kobieta namęczy
Jak teraz patrzę na swoje poprzednie wykresy, to widze, jaka byłam głupia i niedouczona. 2 miesiące z Wami sporo mnie nauczyły. Np. w moim 1 cyklu kochaliśmy się ostatni raz jak wyszedł pozytywny test owulacyjny... teraz wiem, że dopiero min dzień/dwa po tym jest owulka... więc pewnie plemniczki nie dożyły wtedy do owulacji u mnie.
Widze też, że miesiąc w miesiąc za szybko zaczynam męczyć męża, a powinnam lepiej wyczekać dni płodne. Po prostu niecierpliwość, żeby już działać mnie gubi... Jak teraz nie wyszło, to musze nową strategię wprowadzić!
rozowyflaming, Tissaia lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Gizmo wrote:Ty weź mnie nie strasz
bo ja jeszcze dzień dwa i zaczynam brac anty
Gizmo będzie dubletAle fajnie by było
Pomyśl sobie jak się 500+ obłowisz
hahahahahahahahaha
żarcik oczywiście
Kasia1987, rozowyflaming, rozowyflaming lubią tę wiadomość