Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa gdzieś kiedyś czytałam że zaraz po odstawieniu anty są duże szanse na zajście. Wiąże się to jakoś z burzą hormonów...
Wczoraj pisałam ze koleżanka zaszła w pierwszym cyklu po odstawieniu anty. Gizmo pisała ze juz ponad rok się stara po anty. Tak że tyle jest różnych przypadków co nas kobiet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 09:22
eveli_na lubi tę wiadomość
-
Tylko ze ja pierwszy cykl,po odstawieniu anty przez tydzień w okolicach przypuszczalnej owu gumek używałam z Tii. On się bal ze tak,od razu po odstawieniu hormonów to ryzyko jest wad u plodu. Moje anty to byly prawdziwe antyki.Tissaia wrote:Ja gdzieś kiedyś czytałam że zaraz po odstawieniu anty są duże szanse na zajście. Wiąże się to jakoś z burzą hormonów...
Wczoraj pisałam ze koleżanka zaszła w pierwszym cyklu po odstawieniu anty. Gizmo pisała ze juz ponad rok się stara po anty. Tak że tyle jest różnych przypadków co nas kobiet
-
Od sb mi tak skacze, a właściwie to od nd, bo w sb jeszcze spałam w poprzednim domu, a z sb na nd już spałam w nowej chałupieGaduaaa wrote:Ania może zmęczenie i dużo pracy tak Ci temperaturą miota

Prawda też jest taka, że poprzedni cały tydzień dał mi nieźle w kość

-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:
Kasiu, obstawiam 16dc bo podobno krotko przed owu maleje temp, zeby plemniczkom bylo dobrze bo one nie lubia upalow
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
O widzisz, to też jest dobre wytłumaczenie.
Wkurza mnie często owufriend, bo bardzo mi mąci w głowie, a ja się potem zamartwiam, że byłam swojej owulki niemal pewna, a tu przesunięcie o dwie doby..
Ale mi się nie chce pracować.................
Jestem kompletnie rozkojarzona, serio.
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
JA bym mogła mieć bliźniaki
NA raz wszystko z głowy, choć pewnie swoje się kobieta namęczy 
Jak teraz patrzę na swoje poprzednie wykresy, to widze, jaka byłam głupia i niedouczona. 2 miesiące z Wami sporo mnie nauczyły. Np. w moim 1 cyklu kochaliśmy się ostatni raz jak wyszedł pozytywny test owulacyjny... teraz wiem, że dopiero min dzień/dwa po tym jest owulka... więc pewnie plemniczki nie dożyły wtedy do owulacji u mnie.
Widze też, że miesiąc w miesiąc za szybko zaczynam męczyć męża, a powinnam lepiej wyczekać dni płodne. Po prostu niecierpliwość, żeby już działać mnie gubi... Jak teraz nie wyszło, to musze nową strategię wprowadzić!
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Gizmo wrote:Ty weź mnie nie strasz
bo ja jeszcze dzień dwa i zaczynam brac anty
Gizmo będzie dublet
Ale fajnie by było
Pomyśl sobie jak się 500+ obłowisz
hahahahahahahahaha
żarcik oczywiście