Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie, zapaczyłam się w tv
Sorki
A więc cyce mnie bolą. Ale to tak dziwnie, same z siebie nie, ale jak przycisnę ręką, położę się na brzuchu, albo dotknę mocniej to aż mnie w oczodołach swędzi. Masakra. I gorące są jak diabli. Pozatym mam powódź między nogamiNo i truję gazem
buhahahahahahaha.
'
Gizmo, 91patka91, kozamonia lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:A robilyscie testy strumieniowe? Bo ja zawsze plytkowe. I nie wiem jak ten pinka obsluzyc lepiej. Na niego sikać czy lepiej zamoczyc w kubku
ja w kubkach moczyłam już kilka razy, płytkowe też robiłamnatomiast ze strumieniem to raczej nie ufam aż tak
co jak Cię pęcherz w c*uja zrobi i za krótko będzie lecieć?
do wyrzucenia!
Gizmo lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Nie, zapaczyłam się w tv
Sorki
A więc cyce mnie bolą. Ale to tak dziwnie, same z siebie nie, ale jak przycisnę ręką, położę się na brzuchu, albo dotknę mocniej to aż mnie w oczodołach swędzi. Masakra. I gorące są jak diabli. Pozatym mam powódź między nogamiNo i truję gazem
buhahahahahahaha.
'
A wal kobito te pierdy niech Ci idą na zdrowietakie cieple pierdy smaczne
91patka91, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
91patka91 wrote:ja robilam kilka miesiecy temu no i nasikalam na niego nie bylo tak zle
poza tym ze negaty
chciałam powiedziec ze może dlatego negatyw ze krzywo,sikalas. Ale się zadranowilam... Bo przeciez brzuch byś juz miała
91patka91, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Jak kurturarnie powiedziała truje gazem.
A wal kobito te pierdy niech Ci idą na zdrowietakie cieple pierdy smaczne
hahaha, kulturalnie bo to nie siebie tylko trujenajbardziej mi dziecia szkoda, bo małż sam ze sobą nie wiem jak wytrzymuje
91patka91 lubi tę wiadomość
-
91patka91 wrote:ale Malina ma racje i tak bedzie bezpieczniej
pozatym macie swoje stale naczynie do oddawania moczu?
ja juz mam kiedys jeszcze nie miałam
91patka91 lubi tę wiadomość