Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
rozowyflaming wrote:uda sie! a jak nie..to witaj w grupie gdzie termometr jest najlepszym przyjacielem kobiety
hahaha noo zawsze to jakieś nowe przeżycie i doświadczenie życiowebardzo chciałabym tego uniknąć no ale jak @ będzie to trzeba będzie działać i walczyć o swoje
Ale dziękuję za wiarę
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Gaduaaa wrote:w zeszłym miesiącu też taką miałam.. @ się spóźnił 4 dni... a i tak przyszedł...
Ale w tym miesiącu tampony i podpaski idą w cień i wierzymy w to, że się uda!!!Gaduaaa lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Ej dziewczyny zrobiłam sobie sikańca dla śmiechu, na pamiątkę i co? i JEDNA KRESKA
zaraz się przwrócę, jakbym nie robiła bety to bym nie uwierzyła. Nie wiem co to za szajs, człułość 10, prawie 9 euro i gówno
ale jestem wściekła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 16:45
Gizmo lubi tę wiadomość
-
sandrula wrote:Ale w tym miesiącu tampony i podpaski idą w cień i wierzymy w to, że się uda!!!
a jak jechałam dziś na miasto to wzięłam ze sobą tampon do kieszeni bo miałam jakieś wrażenie że zaraz @ przyjdzie... i właściwie nadal mam
a do tego mam zajebiście mokro... poślizg na całegozapachmalin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
zapachmalin wrote:Ej dziewczyny zrobiłam sobie sikańca dla śmiechu, na pamiątkę i co? i JEDNA KRESKA
zaraz się przwrócę, jakbym nie robiła bety to bym nie uwierzyła. Nie wiem co to za szajs, człułość 10, prawie 9 euro i gówno
ale jestem wściekła
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Ej dziewczyny zrobiłam sobie sikańca dla śmiechu, na pamiątkę i co? i JEDNA KRESKA
ale jestem wściekła
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-